Mantarlı Kereviz Salatası |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantarlı Kereviz SalatasıMalzemeler: 250 gr mantar, dilimlenmiş 3 kereviz sapı, dilimlenmiş Sos: 150 gr yoğurt 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı ince doğranmış taze tarhun tuz ve karabiber Süslemek için: 25 gr kabuğu soyulmuş badem limon parçaları birkaç dal taze tarhun veya birkaç dal maydanoz Pişirme Süresi: 25 dakika 4 Kişilik Hazırlanışı: 1 Porsiyon: 125 kalori Sosu hazırlayın: Yoğurdu zeytinyağı ve limon suyuyla birlikte bir kaba koyun Bir çatalla çırpın tarhun, tuz ve biberi ekleyin Mantarları ve kerevizleri sosa ekleyip iyice karıştırın Salatayı bir salata kasesine koyup bademleri serpiştirin Limon parçaları ve tarhun veya maydanoz dallarıyla süsleyip servis yapın |
|