Havuçlu Tatlı |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Havuçlu Tatlı* İçindekiler: 1 kilo iri doğranmış havuç 1 bardak şeker 1 paket petibör bisküi 1 portakal kabuğu rendesi 1 çay kaşığı tarçın 1 kilo süt 1 bardak un 1 bardak şeker 1 poşet krem şanti Hazırlanışı: havuç irice doğranır ve 1 bardak şeker ile ocakta az su ilave edilip pişirilirsoğuyunca çatalla eziliriçine bisküi kırıklanırtarçın ve portakal kabuğu ilave edilip iyice karıştırılırcam tepsiye düzgünce yayılır üzerine süt, un,şeker ile muhallebi pişiriniyice soğuyunca toz haldeki şantiyi ilave edinmikserle 10 dk çırpın ve bu muhallebiyi havuçların üzerine yayınsüslemek için bol hindistan cevizi serpin AFİYET OLSUN Kaynak: birtabakcom |
|