Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bıttım, faydaları, sabunu

Bıttım Sabunu Ve Faydaları...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bıttım Sabunu Ve Faydaları...

Geleneksel doğal bıttım sabunu, hiç bir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan %100 naturel bir sabundur Doğal olmasından dolayı hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır Bıttım sabunu’nu saçlarınız ve cildiniz için kullanabilirsiniz

Bıttım sabunu’nun faydalarından bazıları;
  • Saç dökülmesini önler ve saçlarınızı besler

Saçlardaki kepeği ve yağlanmayı öneyip, saçlarınıza canlılık ve yıpranmaya karşı güç kazandırır

Beyazlaşmış saçlarınıza doğal güç verip zamanla siyahlaşmasına yardımcı olur ve saçlarınızın beyazlaşmasını önlemeye yardımcı olur

Saçlara doğal parlaklık, canlı bir görünüm kazandırır ve kuru saçları nemlendirir

Saç diplerinde bakteri oluşumunu önler

Antiseptik (mikrop öldürücü) özelliğinden dolayı deri hastalıklarının pek çoğuna, egzamaya, mantara, ergenlik sivilcelerine, saç diplerindeki yara ve tahrişlere karşı da çok etkilidir

%100 doğal ve el yapımı bir ürün olan bıttım sabununu günlük hayatınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz

alinti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com