* 2 su bardağı erişte * Yarım çay bardağı zeytinyağ
* 5 su bardağı sıcak su * 2 tatlı kaşığı Pul Biber
* Tuz
* 1 kase yoğurt
* 2-3 diş sarımsak
* 2-3 yemek kaşığı mayonez
* 1 adet tavuk göğsü
Hazırlanışı:[*]1 5 su bardağı sıcak suyla Tavuk Göğsünü haşlayın[*]2 haşlanan tavuğu tencerenizden alıp içerisine erişteleri atıp, haşlayın[*]3 Erişte haşlanana kadar tavuğu tiftikleyin, bir yandanda sarımsaklı yoğurdunuzu hazırlayın[*]4 haşlanan erişteleri tiftiklenmiş tavukla karıştırın,[*]5 Hemen servis edecek iseniz yoğurdu ekleyebilirsiniz eğer bekletmeyi planlıyorsanız yoğurdun yarısını ilave edip dolaba kaldırın[*]6 Son olarak zeytinyağda pulbiberi hafif kızartıp servis tabağınızın üzerine gezdirin arzuya göre kornişon turşuyla süsleyebilirsiniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.