Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, doğa, eczanesinde

Doğa Eczanesinde Aşk

Eski 02-18-2007   #1
Ergenekon

Doğa Eczanesinde Aşk

Aşk İlacı ve Aşk Doktoru

Aşk doğa eczanesinde nasıl elde edilir?

İlacın Adı: Aşk

Familya: Sevdaca

Bitki Adı: Aşkus Tadarus

Elde Edilişi: Aşkı elde etmek için türlü yöntemler vardır Birinci yöntem için ilkel maddeler,para,bir çift söz ve bir çift kesici gözdür Fakat bu yöntem pahalı olduğu için, endüstride başka yollarla elde edilir Özellikle orta insanlar arasında aşk, parasız-pulsuz, belirli bir süre "gözleme" yardımı ile elde edilir Bu şekilde elde edilen aşk saf değildir Çeşitli randevularla kristalleştirilir ve daha sonra saf olarak elde edilir

Fiziki Özellikleri:Pembe renkli kristallerden olusur Kalpte yerleşir Keskin lezzetlidir Özellikle iç organlarda hissedilir İlk resmi tanımı Adem ile Havva tarafından yapılmış, sonra insanlar tarafından geliştirilmiştir

Kimyasal Özellikleri: Kaba sözlerden alınır Formülü hemen değişir Aslında aşk dayanıklı bir madde değildir Parasızlık, sefillik, yalancılıkla "geçimsiz" bir ilaçtır

Saflık Muayenesi: Aşkın ne ölçüde "saf" olduğunu anlamak için ihanet, aldatma, matrak geçmeyle ne ölçüde dayanıklı olduğu anlaşılır

Miktar Tayini: Aşk enjekte edilmiş ve hassas tartılmış bir insan, bir haftada kilo kaybederse bu uluslararası ölçülere göre en az Romeo-Juliet, Türk ölçülerine göre Leyla Mecnun aşkına eşittir

Kullanışı: Nisan ve nikahta az dozlarla alınmalı, fazla miktarı, magandalardan para kopartmada kullanIılır Aşk çeşitli biçimlerde görülebilir Bilim aşkı, sanat aşkı, doğa aşkı gibi

Teşhisi: Kalp çarpıntısı Uçma hissi, gözlerde kararma, sevdiğinden başkasını görememe şeklinde özel bir körlük Mantık kaybı Uykusuzluk, iştahsızlık, terleme

Kullanışı: Kalbi hızlandırmak için, alçak dozdaSinir sistemini uyarmak için yüksek dozda Moral ve cesaret verici neşelendirici Ancak belli dozu yoktur Hiç alınmazsa kişide kompleks yaratırYüksek dozda öldürücü, alçak dozda guldurucu etkisi vardIr

İlacın Reklamı İçin Uygun Slogan:Karanfilim ez beni, çift kanatlı tülbentten süz beni, sen kalem ol ben divit, reçeteye yaz beni

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-18-2007   #2
tatia27

Teşhisi: Kalp çarpıntısı Uçma hissi, gözlerde kararma, sevdiğinden başkasını görememe şeklinde özel bir körlük Mantık kaybı Uykusuzluk, iştahsızlık, terleme

İlacın Reklamı İçin Uygun Slogan:Karanfilim ez beni, çift kanatlı tülbentten süz beni, sen kalem ol ben divit, reçeteye yaz beni

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com