Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinler

Cinler

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinler

bakırdan yapılma bir tas alınıriçi su ile doldurulur(720)defa besmelei şerif okunurarkasından 7 ayetel kürsi okunur(720) besmele-i şerif

daha okunurarkasından cin suresinin tamamı okunurarkasından(benim bedenimi isteyenler allahın izni ile bu suyuniçinde toplansın )denir(720)besmele daha okunurarkasından name-i peygamber duası okunur(720)besmele daha okunur(bana zarar verenler,allahın adı ile bende kaldıkları müddetçe alemlerinde cehennemdeki gibi yansınlar denilirsu ayak değmeyen bir yere dökülürben bunu denedim ama sonuç alamadım arkadaşlar bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa memnun olurum

Alıntı Yaparak Cevapla

Cinler

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Cinler

sonuç alacağınızımı zannediyordunuzbunalr zeki ve radyasyonik varlıklarelektriksel ve zehirleyicinasıl ki hamile bayanlar rontgene giremedikleri gibimanyetik kapılardan geçmelerinin yasak olduğu gibinedenini açıklamama gerek yok sanırımo ayetlerin ne gibi etki yaptığını bilmeden kuru kuruya okuyup bişeyler yapmanız onlara zarar vermezler size zarar verir farkında değilsinizneden mi? oayetleri okuduğunuzda bedeninizden çıkarlar o ortamınız bitince ise tekrar bedeninize girerlerişte zeka bu siz onları aptal mı sanıyorsunuzyazdıklarımı hafife almayınbu muhteşem bir ilim belkide çok çok az kişinin bildiği bir ilimbakın içinizde bir aykırı olan ben varım bilgisiz miyim yoksabende sizler gibi yazabilirimhemde muhteşem bir şekilde ama bakın yazmıyorumsizin yazdıkalrınızı tasvip etmediğiniz,ateş püskürdüğünüz,hocalarmuskacılar,medyumlar zaten yazıyorkendinizi çürütmeyin lütfen
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com