Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, bakin, şuna

Arkadaşlar Şuna Bir Bakin....

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar Şuna Bir Bakin....

YA KADİR YA ALLAH YA RAHMAN YA ALLAH YA RAHİM YA ALLAH YA KERİM YA ALLAH
Arkadaşlar bu da cok guzel bır esma ya ben okudukca rahatlıyorum ve burda sevdgın ıcın oku dıye yazılar yazmslardı varmı okuyanınız gecenlerde şöyle bır sey duydum yıne bu kanaldakı bır arkadastan bunu okumaya devam edersen mutlaka sevdgın ınsan arar dıye tabı hersey ALLAH tan yıne umıtlerı baglamayalım olmayınca da uzluyoruz bende cok ıstyorum sevdgmle ayrıyım arkdaslar bır kere barı arasa bı konussam mutlu olcam kalbımı cok kırdı senı ıstemyorum artık dedı nekadar zor bır durum bu(( resmen gurum gıttı ya kendımı cok kotu hıssettım(( BIDE KALKTI BASKASNDA HOSLANYORUM SENI ISTEMYORUM DEDIneden ınsanlar kendılerını gercekten seven yerıne sevmeyenlerı tercıh eder RABBIM el acan kullarını gerı cevrmez olmassada olmaz napyım ısyan etcek halım yok ya vardır bı hayır ınsan sevıyorken mantıgını kullanamıyor ıste

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com