Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bakabilirsin, falına, kendin

Kendi Falına Kendin Bakabilirsin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kendi Falına Kendin Bakabilirsin



her burcun ve ismin kendine özgü duaları var bu dualar insanın hisiyatını geliştirir bu istihare ile yapılan bir bakımdır kişi ismine ve burç una göre duayı belli adetlerde okuyarak olayları görebilir bu istihare gibi 3 gece ile sınırlıdır istihreden farkı olayları net görmesidir istiharede şekiller sebol ler halinde göründügünden yorum yapmak zor olabilir ama burada tam bir bakış söz konusu olayları adeta yaşarcasına görmek söz konusu bunu yaparkende benim tavsiyem bir konuya odaklanılmasıdır verilen uygun duayı okurken aklınızda bir konu olsun bir kaç seyi dusunmeyin zaten bir kac olay size gösterilecektir onları amorti kabul edin
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.