|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ediyorum, estağfirullahi, gaffaru, innehû, kane, konuda, nedemektir, rica, yardım |
![]() |
Estağfirullahi İnnehû Kâne Gaffaru Nedemektir? Bu Konuda Yardım Rica Ediyorum. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Estağfirullahi İnnehû Kâne Gaffaru Nedemektir? Bu Konuda Yardım Rica Ediyorum.Merhaba arkadaşlar internetde aradım ancak cümleyi buldumda anlamını bulamadım ![]() ![]() Anlamını öğrenmek istediğim cümle: '' Estağfirullahi innehû kâne GAFFARU '' cümlesidir ![]() Kelimesel olarak innehû kâne GAFFARU cümlesi estağfirullahi kelimesiyle nasıl bir anlam ile birleşmiştir ![]() Yardımcı olan arkadaşlarımdan ALLAH RAZI OLSUN |
![]() |
![]() |
![]() |
Estağfirullahi İnnehû Kâne Gaffaru Nedemektir? Bu Konuda Yardım Rica Ediyorum. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Estağfirullahi İnnehû Kâne Gaffaru Nedemektir? Bu Konuda Yardım Rica Ediyorum.aile içinde huzurlu olmak için okunuyomuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a) Cuma namazından sonra 100 defa “Ya Gaffar “ ismini okuyanaffa ve mağfirete mazhar olurlar ![]() b) Günde 70 defa “Estağfirullahi innehu kane gaffara” evladında malında hayır malında bereket için Yâ Ğaffâr, innehû kâne Ğaffârâ anlamı:Ey tek olan Allah’ım! Her çift ve teke yemin eden Sen’sin not:ramazan duasında geçiyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|