Beddua..Dua..Yardımm.. |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beddua..Dua..Yardımm..merhaba arkadaslarkardeşimle aramda geçen sorunlar nedeniyle ona karşı aşırı öfkeliyimöyle öfkeliyim ki sürekli ona beddua eder oldumyüzünü bile görmek istemiyorum yanımdan geçtigi anda başlıyorum küfretmeye bedduala-rı sıralamaya kendi öz kardeşim için hemdebeddua etmemek için veya bu ettigim bedduaları geri çevirmek için önerebileceginiz bir dua var mıbu yüzden kendime öyle kızıyorum ki hele de allah muhafaza bu bedduaların tutmasından öyle korkuyorum kiama kendime engel olamıyorum lütfen bana yardım edin |
Beddua..Dua..Yardımm.. |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beddua..Dua..Yardımm..öncelikle Allah yardımcın olsunsorununa gelince çok öfkelendiğin zaman Peygamber Efendimizin tavsiyelerine uyabilirsinşöyleki:sinirlendiğin anda ayaktaysan otur,oturuyorsan uzan,daha da sakinleşmediysen abdest alçünki suyun ateşi söndürdüğü gibi abdest de öfkeyi söndürürayrıca kötü bir söz söylemek istediğinde önce sus ve içinden sakince 10 a kadar saybunlarla da sakinleşmiyorsan sürekli Efendimize salat-ü selam oku ama niyetin gerçekten sakinleşmek ise öncelikle profil resmini değiştir sağlıcakla hayırlı bayramlar |
|