Lütfen Okuyun |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lütfen Okuyunöncelikle herkese merhaba buraya bilgilerini aktaran tüm arkadaşlara teşekkür ederimsayelerinde dertlerimize dermal bulmaya çalışıyoruzben sizlerle yıllar önce başıma< gelen bi olayı paylaşmak istedimhemen hemen tüm konularda insanların dualara karşı yorumunu gözlemledimve bazı arkadaşlarınşu kelimeleri kullandıklarını gördüm"bu dua işe yararmı bu duayı deneyen varmı ben yaptım işe yaramadı vs gibi yorumlar var amacım kesinlikle onları eleştirmek değilsadece bu konuda başıma gelen bi olayı anlatmak istedimbundan 5 yıl önce teyzem alt katımızda oturuyoduteyzemde kısa kısa çeşitli dualar vardısanırım 200 yada 300 kadar çok kısa dualar benimde alıp okumamı tavsiye ettibi gün teyzeme indim ve duaları aldım küçük bi sahpası vardıyere oturup duaları yazmaya başladımbi süre sonra galiba yoruldum ve sıkıldımaynen şu kelimeleri dedim "aman hepsini yazmasamda sadece işime yarıcakları yazıyım sözüm daha bitmeden sırtımın ortasına öyle bi yumruk yedmki hala unutamıyorumcan havliyle önümdeki sehpayı havaya fırlatmışımteyzemde arkada koltukta oturuyokadının aklı alındı sanki o kadar korktukitabi ben ondan 10 kat daha fazla korktumteyze sırtıma senmi vurdun dedimniye vuruyım kızım dedigerçektende kadıncağız koltukta örgü örüyodubi süre dualara dokunamadımanlıcağınız bana göre o bir uyarıydıçünkü ben işime yarayan duaları yazıyımişime yaramayan duaları ne yapıcam dedimve bunun karşılığında hayatım boyunca unutamıcağım bi yumruk sırtıma yedimyanlış anlamayım niyetim kimseyi eleştirmek dedğil başıma gelen bu olayı anlatmak istedim |
|