Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, alt, hayatım, için, oldu, rızası, senede, yardım, üst

1 Senede Hayatım Alt Üst Oldu Allah Rızası İçin Yardım

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba benim bir seneden beri başıma gelmeyen kalmadı İlk olarak kendim psikolojik olarak rahatsızlandım aşırı paranoya teşhisi koydular 15 gün hastanede yattım Bu sırada işimi kaybettim Ve herşey ters gitmeye başladı Kız arkadaşımdan ayrıldım Ve bu arada bir çok arkadaşım benle sebebsiz yere konuşmamaya başladılar İnsanlar benden uzaklaşmaya başladı Yeni tanıştığım biriyle 2 haftaya kalmıyor sebebsiz konuşmuyoruz Tam bir ilişkiye başlıcam tam oldu diyorum birden sanki önüne set konuluyor Bu arada nereye iş başvurusu yapsam olmuyor neye elimi tam anlamıyla kuruyor kalıyor Bu aradada babam kansere yakalandı Ailecede çok yıprandık Sanki kısmetim tamamen kapanmış gibi İnternette bir sahtekar medyuma bu yoklukta 200 ytlmi kaptırdım bu durumumdan faydalandı Bioenerjiye gittim ne biliyim pozitif olmayı denedim hep dualarımı eksik etmedim ama sanki kilit vurmuşlar gibi Büyü mü var onuda hiç bilmiyorum Allah rızası için bir dua edin veya bir yol gösterin Bununla ilgili muska var mı ben hazırlayabilirmiyim? Ne biliyim yardımınızı bekliyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

gecmis olsun arkadasım bu zor durumda bile insanların acizliklerinden faydalanıolar ya yazıklar olsunbu dewirde guwenilir hoca bulmak zor,cogu yalan dolan kesesini doldurmaya bakıodogru insanı bulmakta samanlıkta igne aramak gibi biseybenim sana tawsiyem kendin oku,inanarak sabrederek hic bırakmadan oku Allah cok buyuk eminim sana sen dualarına bırakmadan dewam edersen sana yardım edecektir ama bunun yanı sıra eger guwendigin iyi niyetli imanı tam birini bulursan kendine okutbide bildiginiz muska warsa ben hazırlıyayım demissin ama muska yazmak okadar kolay deil bi harfi yanlıs yada eksik yazarsan sonra iyi olayım derken dahada kotu olmaAllah ın isimlerini zikret ben cok faydasını goruorum her gun zikrediorum en buyuk sıkıntıları bile cok sukur atlatıorumOnun dısında bu sitede buyu bozma we is rastlıgı icin bi cok dua war istersen bi bak ins faydasını gorursunbide yapabilirsen 4444 salat-ı tefriciye yap oda cok ii gelioAllah yardımcın olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com