Bana Kim Yardim Edecek |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Kim Yardim Edecekselam ben almanyada yasiyorum malesef öyle tütsüdür yada ceylan de3risidir falan bulamiyoruz sizden bir ricam ben sevdigimden ayrildim icim coook aciyor ve cook yaniyor bana sevdigimi kim geri getire bilir benim adim osman annemin adi fethiye sevdigim kisinin adi güler annesinin adi gönül kim yaparsa yapsin ama lütfen bir seyler yapsin namazimi dahi zor kliliyorum, rekatlari karisitiriyorum sureleri unutuyorum kalbim duracak yada kendimi yüksek tepeden atacagim dayanamiyorum artik cok denetim cok okudum ama nafile nafile ben bi sonuca ulasamadim lütfen bana yardimci olun hepinizi allah icin cok seviyorum |
Bana Kim Yardim Edecek |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Kim Yardim EdecekHerhangi bir şey yapmana gerek büyü anlamında bir kendine gel önce sne onun için deil önce kendin için yaşıyorsun belkide bu kadar çok onu hayatının merkezine koyduğun için Allah sana bu derdi verdii sonra rıza göster yaradandan gelene Kalk bir abdest al otur 2 rekat namaz kıl yalvar rabbine içten yalvar yana yakıla buyu arama senın derdının dermanı sadece ondandır birde düşün acaba o kişi benim için hayırlımıydı diye şüphesiz rabbımız senden benden herkesten daha iyi bilir yardım istediğin havası çok iyi bilen şahıslardandaAllah yardımcın olsun |
Bana Kim Yardim Edecek |
07-17-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Kim Yardim EdecekCesur Nickli Üyeden Alıntı Herhangi bir şey yapmana gerek büyü anlamında bir kendine gel önce sne onun için deil önce kendin için yaşıyorsun belkide bu kadar çok onu hayatının merkezine koyduğun için Allah sana bu derdi verdii sonra rıza göster yaradandan gelene Kalk bir abdest al otur 2 rekat namaz kıl yalvar rabbine içten yalvar yana yakıla buyu arama senın derdının dermanı sadece ondandır birde düşün acaba o kişi benim için hayırlımıydı diye şüphesiz rabbımız senden benden herkesten daha iyi bilir yardım istediğin havası çok iyi bilen şahıslardandaAllah yardımcın olsun dedikleriniz çok doğru --- Sonraki mesaj --- bu dünyada kendin için var oldun, sınanmak için varsın, kendini başkası için feda edersen hiç hayırlı olmayacaktır ve siz sevdiğinizi Allah tan çok sevmişsinizdir hataları anlamalısınız ve bu vesileyle sevgini Rab bine doğru beslemeye başlayabilirsiniz Allah yardımcınız olsun, hata üstüne hata yapmayın |
|