Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edecek, yardim

Bana Kim Yardim Edecek

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bana Kim Yardim Edecek

selam
ben almanyada yasiyorum
malesef öyle tütsüdür yada ceylan de3risidir falan bulamiyoruz

sizden bir ricam

ben sevdigimden ayrildim icim coook aciyor ve cook yaniyor
bana sevdigimi kim geri getire bilir

benim adim osman annemin adi fethiye
sevdigim kisinin adi güler annesinin adi gönül

kim yaparsa yapsin ama lütfen bir seyler yapsin
namazimi dahi zor kliliyorum, rekatlari karisitiriyorum
sureleri unutuyorum

kalbim duracak
yada kendimi yüksek tepeden atacagim

dayanamiyorum artik

cok denetim cok okudum ama
nafile nafile ben bi sonuca ulasamadim

lütfen bana yardimci olun

hepinizi allah icin cok seviyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Bana Kim Yardim Edecek

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bana Kim Yardim Edecek

Herhangi bir şey yapmana gerek büyü anlamında bir kendine gel önce sne onun için deil önce kendin için yaşıyorsun belkide bu kadar çok onu hayatının merkezine koyduğun için Allah sana bu derdi verdii sonra rıza göster yaradandan gelene Kalk bir abdest al otur 2 rekat namaz kıl yalvar rabbine içten yalvar yana yakıla buyu arama senın derdının dermanı sadece ondandır birde düşün acaba o kişi benim için hayırlımıydı diye şüphesiz rabbımız senden benden herkesten daha iyi bilir yardım istediğin havası çok iyi bilen şahıslardandaAllah yardımcın olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Bana Kim Yardim Edecek

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Bana Kim Yardim Edecek

Cesur Nickli Üyeden Alıntı

Herhangi bir şey yapmana gerek büyü anlamında bir kendine gel önce sne onun için deil önce kendin için yaşıyorsun belkide bu kadar çok onu hayatının merkezine koyduğun için Allah sana bu derdi verdii sonra rıza göster yaradandan gelene Kalk bir abdest al otur 2 rekat namaz kıl yalvar rabbine içten yalvar yana yakıla buyu arama senın derdının dermanı sadece ondandır birde düşün acaba o kişi benim için hayırlımıydı diye şüphesiz rabbımız senden benden herkesten daha iyi bilir yardım istediğin havası çok iyi bilen şahıslardandaAllah yardımcın olsun

dedikleriniz çok doğru

--- Sonraki mesaj ---

bu dünyada kendin için var oldun, sınanmak için varsın, kendini başkası için feda edersen hiç hayırlı olmayacaktır

ve siz sevdiğinizi Allah tan çok sevmişsinizdir hataları anlamalısınız ve bu vesileyle sevgini Rab bine doğru beslemeye başlayabilirsiniz

Allah yardımcınız olsun, hata üstüne hata yapmayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com