Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekliyorm, lütfen, yardımlarınızı

Yardımlarınızı Bekliyorm Lütfen...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yardımlarınızı Bekliyorm Lütfen...

Arkadaşlar öncelikle ragaip kandiliniz mübarek olsunBu konuyu çok araştırdım bişi bulamayınca kendim yazmaya karar verdim eğer daha önce benzer bi konu varsa şimdiden çok özür dilerim
Ben bu aralar çok üzgünüm çok sıkıştım ne yapacağımı bilmez durumundayım 4yıllık bi ilişkim varAllaha çok şükür inanılmaz sadık saygılı dürüst bi ilişki arada mesafeler olmasına rağmen bir an bile birbirimizi üzmedik
Ancak benim ailem bu olayı duyduğunda karşı çıktı çünkü bnm sevdiğimin annesi çarşaf giymeyi tercih ediyor60yaşında bi kadını bu kararı için yobaz olarak suçluyolarSevdiğimide piskopatlıkla
Bizi bir yıla kadar bütün iletişim araçlarımızı alarak ayırdılarBu bize etki etmedi 1 yıl sonra aradığımızda hala birbirimizi bekliyorduk
Şu an ailem bilio ve herkes benden nefret ediyor onun beni mutsuz edeceğini düşünüp beni sileceklerini ileri sürüyolarMutsuz olmam adına dualar okuyup oruçlar tutuyolarBu benim içimi parçalıyorBizim bir suçumuz yok sırf inancı bu kadar kuvvetli diye böle birini bırakamıyorumDünya o kadar kötü olduki böyle temiz sadık dürüst bi insan bulmuşken onu bırakmak içime sinmiyor
Ailem ellerinden geleni yapıyolar onu dövdürmek küfür hakaret iftira her yolu denedilerAma biz birbirimizi tanıdığımızdan bunlar bizi yıkamadı Ailemin daha başka neler yapabilceğini kestiremiyorum ama canım acıyor Ne olur yardım edin bana ne olur çok üzülüyorm Yardan geçemiyorum
Ben onunla huzurluyumDualarınızı eksik etmeyin
şimdiden çok teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com