Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, diledi, gerçekleşenler, görünen, imkansız, mucize, şekilde

Çok İmkansız Gibi Görünen Bi Dileği Mucize Şekilde Gerçekleşenler

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok İmkansız Gibi Görünen Bi Dileği Mucize Şekilde Gerçekleşenler

arkadaşlar beni forumdan biliyorsunuzdur benim gerçekten imkansız gibi görünen bi dileğim var ama ben Rabbimden umutla duayla bi mucize bekliyorum gerçekleşmesi için Ama bazı anlarda ister istemez umutsuzluğa kapılıyorum sonra Rabbim var deyip umut etmeye devam ediyorum
sizlerden böyle imkansız görünen bi dileği gerçekleşen arkadaşlarım var mı acaba ben umudumu kesmek istemiyorum umut etmeyi bıraktığım anda ben de biterim biliyorum yok mu aranızda böyle gerçek mucize yaşayan varsa eger ne kadar imkansızdı anlatabilir misiniz ve de ne kadar beklediniz neler yaptınız ben de umut kaybetmemek için duymak daha çok heweslenmek istiyorum
Allahım kimsenin duasını geri çewirmesin hayırlı kapılar açsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com