Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çaresizim, çok

Çok Çaresizim

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Çaresizim

merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum bazı dertlerim var sizlerden yardım almak istiyorum ama konuyu doğru yere açtımmı bilmiyorum kusra bakmayın yanlış bişey yaptıysam ben neyapabilirim yardım edin allahın sevgili kulları
benim sorunum eşimle ayrıldık 15 gündür ayrıyız daha yeni biz eşimle 1buçuk sene evli kaldık ailesi beni birtürlü sevmedi nezaman evimize gelseler gittikten sonra bambaşka bir eş oldu son zamanlarda eşim eve çok geç gelmeye başlamıştı nerdeydin busaate kadar diye sorduğumda sana hesap vermek zorunda değilim gibi tepkiler aldım ben aileme söyleyemedim ayrı olduğumuzu hergece ağlıyorum evde tek bir başıma gurbetteyim eşim beni çok severdi ama son zamanlarda çok değişmişti ben evde büyü bulmuştum bundan 2 ay önce hoca bir tanıdığım vardı ona baya bir para vermek zorunda kalmıştım evliliğimiz için sonra herşey düzeldi büyüyü çözdüğünü soğutmak için yapıldığını söyledi kolumdaki bileziği satmıştım borç almıştım çalışmadığım için kötü durumdayım en son görümcem gelmişti yaklaşık 20 gün önceydi ayrılmadan önce abimle aran nasıl dedi konuştuk ogün eve eşim geldiği gibi değişti bana şiddet uygulamaya başladı sandalyeyi bana dğru fırlattı sen neyaptığını sanıyorsun dedi durduk yere ben ağlıyorum korkmuştum ama ben onu hla seviyorum şuanda hayatında başka bir kadın olduğunu öğrendim bir tanıdığına ulaştım eve mahkme kağıdı gelicekmiş ben yne eşimde büyü olduğunu düşünüyorum o böyle biri değildi ağlasam destek olurdu yardım ederdi bana bana yardım edebilecek biri yok nolur neyapayım bir akıl verin telefon numrasını değiştirdi ailesini arıyorum telefonlar yüzüme kapanıyor yada açılmıyor beni görmek dahi istemiyor nolur yardım edin allah sizin ne muradınız varsa versin allah razı olsun mübarek ramazan ayında sizinde ne derdiniz varsa allah yardımcınız olsun inş dua ederim nolur yanlz bırakmayın çok çaresizim

Alıntı Yaparak Cevapla

Çok Çaresizim

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Çok Çaresizim

canim rabbim yardimcin olsun mutlaka bol bol nas felak sureleri ayetel kursi amener rasulu oku evin her kösesine 7xayetel kursi oku senin su anda icinde bulundugun acinin aynisini cekmesemde bende sevdigimden ayriyim insanin nasi icinin yandigini iyi bilirim bu yüzden sakin umudunu yitirme bende senin icin 10 x ayetel kursi 10x nas suresi 10x felak suresi okuyacam belki evinde tekrar büyü cikar dikkat et belki bulursun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com