Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
besmelelutfen, edin, fotografa, yardim

Fotografa Besmele-Lutfen Yardim Edin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fotografa Besmele-Lutfen Yardim Edin

Selam arkadaslar,

Yaklasik 2-3 haftadir siteyi takip ediyorum fakat henuz yeni uye oldum Yardiminiza ihtiyacim var Formlarda gecen fotografa besmele uygulamasini okumaya basladim Cok kotu kavga ettigim,aramaz artik dedigim kisi 4 gun beni aradi gorusmek istedi sonra yine konustuk fakat o gunden beridir de hic arayip sormuyor

Sorum şu olacak yine forumlari okurken yaptiginiz uygulamayi kimseye soylemeyin yoksa etkisini kaybeder diye gordum fakat ben bunu gormeden once zaten soylemistim birkac arkadasima Sonra bunu okuyunca cok uzuldum ama yine de okumaya devam ettim dun gece de okudum ama garip bir sekilde uygulamayi bitirip salona gelirken icimde belirsiz bir suphe uyandi 21 mi yoksa 11 kez mi okudum diyeBuna da bir anlam veremedimSanki beynim benimle oyun oynamis gibi

Simdi ne yapmam gerektigini bilmiyorum okumaya devam mi etmeliyim yoksa yeniden baslamam daha iyi mi olur Dusunmeden gecemiyorum acaba bu yuzden mi aramiyor yine diyeYardim ederseniz sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com