Zikirlerle İlgili |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zikirlerle İlgiliSevgili arkadaşlar Zikirle ilgili bazı tuhaf yazılar okudumYok efendim yavedut ismini karşı tarafa okuyup sayısını dilmezssen terd tepermiş falan filanlütfen vöyle boş vesveselere kapılmayınALLAH Aşkına ne Alakası var,Olurmu Hiç Böyle ŞeySen eğer bunu okuyorum ama ters teper mi acaba dersen tabiyiki yararından çok zararını görürsün,çünkü kendini baştan onu şartlıyorsunEğer sen tam bir itikadla okur samimiyetini Allaha arz edersen niye ters tepsinki?Hem bu düşünce sistemi sizi o mubarek güzel allahın ismini okumayı kendinize men etmiş olursunuz ve bu durumda şeytanın vesvesesi karışır dualarınızaAllahın ismini zikretmek Allah katında çok hoş bir durum yaratır bana göreLötfen bu boş şeylerle kendimizi yok yere kuşkulandırmayalımHerkese selam olsun |
Zikirlerle İlgili |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zikirlerle İlgiliyıllar Nickli Üyeden Alıntı Sevgili arkadaşlar Aikirle ilgili bazı tuhaf yazılar okudumYok efendim yavedut ismini karşı tarafa okuyup sayısını dilmezssen terd tepermiş falan filanlütfen vöyle boş vesveselere kapılmayınALLAH Aşkına ne Alakası var,Olurmu Hiç Böyle Şey Sen eğer bunu okuyorum ama ters teper mi acaba dersen tabiyiki yararından çok zararını görürsün,çünkü kendini baştan onu şartlıyorsunEğer sen tam bir itikadla okur samimiyetini Allaha arz edersen niye ters tepsinki?Hem bu düşünce sistemi sizi o mubarek güzel allahın ismini okumayı kendinize men etmiş olursunuz ve bu durumda şeytanın vesvesesi karışır dualarınızaAllahın ismini zikretmek Allah katında çok hoş bir durum yaratır bana göreLötfen bu boş şeylerle kendimizi yok yere kuşkulandırmayalımHerkese selam olsun Ters teper tabi Karşıdaki insana büyü amacıyla sen bunuyaparsan ve O kişide bu tutmaz ise namludan çıkan mermi gibi eninde sonudna birisine vurur Zaten karşıdaki insana neden okuyorsunki iyi niyet ise otur dua et Ama onu iyi yada kötü yönde yöneltmek istiyorsan işte ozaman bu büyüdür her ne olursa olsun birşeylere müdahale etmek büyüdür bunu iyi anlayalım |
Zikirlerle İlgili |
07-17-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zikirlerle İlgiliya allahı zikretmenin nesi büyü allah aşkına kendinize gelin allahı zikredip sonundada dua edersin allahtan dileğini dilersin ne bu ya ozaman kuran okumayalım allahın adını anlamayalımibadette yapmayalım namazda oruçta tutmayalım sonuçta bazı d,ileklerler için hacet namazları var daha sevap olsun diye oruçlar tutulur ozaman allahın ismini anmak büyü ise biz allahada inanmayalımtöbe yarabbi yaya siz sayılı yada sayısız zikrinizi çekin allah niyetinizi bilendirburda okuyorum yok zikredersen çarpılırsın ters teper yok cinniler periler gelirevet insan allahı zikrettikce şeytan uğraşırdoğru vesveseler gelir ama hepsi şeytandan ya kusura bakmayın arkadaşlar uzun süredir bu sitede yazılanları okuyorumacayip şeyler yazıyor bazı arkadaşlaraltını çizerek söylüyorum gücünüzün yettiği kadar allahı zikredinve yüce yaradana sığınınbilgi almaya çalılşan arkadaşlarıda yanlış yönlendirmeğpin lütfen |
Zikirlerle İlgili |
07-17-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zikirlerle İlgilikardelen41 Nickli Üyeden Alıntı ya allahı zikretmenin nesi büyü allah aşkına kendinize gelin allahı zikredip sonundada dua edersin allahtan dileğini dilersin ne bu ya ozaman kuran okumayalım allahın adını anlamayalımibadette yapmayalım namazda oruçta tutmayalım sonuçta bazı d,ileklerler için hacet namazları var daha sevap olsun diye oruçlar tutulur ozaman allahın ismini anmak büyü ise biz allahada inanmayalımtöbe yarabbi yaya siz sayılı yada sayısız zikrinizi çekin allah niyetinizi bilendirburda okuyorum yok zikredersen çarpılırsın ters teper yok cinniler periler gelirevet insan allahı zikrettikce şeytan uğraşırdoğru vesveseler gelir ama hepsi şeytandan ya kusura bakmayın arkadaşlar uzun süredir bu sitede yazılanları okuyorumacayip şeyler yazıyor bazı arkadaşlaraltını çizerek söylüyorum gücünüzün yettiği kadar allahı zikredinve yüce yaradana sığınınbilgi almaya çalılşan arkadaşlarıda yanlış yönlendirmeğpin lütfen harika düşünüyorsun harfiyen katılıyorum |
|