Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alamayarak, nefes, uyandım

Nefes Alamayarak Uyandım

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nefes Alamayarak Uyandım

kısa bir süredir allahın isimleriyle ilgili yeni bir zikire başladım ama bununla birlikte önce sebepsiz yere çok yakınım bana düşmanıymışım gibi davrandı sonra hastalandım, akşamları sanki gözümün önünden karartı hızla geçiyormuş gibi gördüm en son dün gece çok kötüydü uykudan nefes alamayarak uyandım ve yaklaşık 3-4 dakıka nefes alabilmek için çok mücadele verdim ne kadar kötü birşey olduğunu anlatmaya kelime bulamıyorum ciğerlerime oksijen gönderemedim yataktan fırladım ve canımın derdine düştüm burnumdan oksijen gitmediğini hissediyorum ağzımdan almak istiyorum ama olmuyordu inanın çok çabaladım eşimin ödü koptu adam deliye döndü ne oluyor diye okuduğum allahın isimleri Ya Azizül Fettah Hu Cebbarül Cami bunların hiçbiri bana kötü şeyler yaşatacak türde değil ama aksiliklerim bitmiyor ufak tefek şeyler olduğu için buraya yazmıyorum şimdiben böyle nefes alamama olayını 15 sene önce de 2 defa yaşamıştım ve evde muskalar bulmuştum şimdi bu nedir arkadaşlar bilen var mı korkuyorum özellikle de gece olup uyumaya
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com