Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bendede, cin

Bendede Mi Cin Var Yani ?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bendede Mi Cin Var Yani ?

merhaba arkadaşlar bir konu başlığında görmüştümde orda cinlerin musallat olmalarının belirtileri diye orda bahsi geçen yazılardan bir kaçı şöyleydi

allahın yolundan ayırılma
şirk koşma
iki yüzlü olma
bir anda sinirlenip aniden düzelme

bunların hepsi bende oluyor olmuyor değil ve var hepside insanlardan intikam alıyorum bazı noktalarda neden yaptığımıda işin aslı bilmiyorum kendi mutluluğum için yapıyorum belkide evet dinsizim daha başka sayıcak olursak yalan söyleyerek çok iki yüzlü oluyorum ve bir anda sinirlenip hemen sakinleşiyorum ama çok sinirleniyorum sinirlendiğim an yani şimdi bunlar cinlerin belirtileri mi foruma yeni oldum birazda meraktan dolayı yazıyorum bu tür şeylere pek inanmam ama sonuçta insan korkuyor sizce bu durum nasıl birşey ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com