Okumak Biraz Zaman Alacak Ama İnşallah Yardımcı Olursunuz.. :( |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Okumak Biraz Zaman Alacak Ama İnşallah Yardımcı Olursunuz.. :(Merhaba arkadaslar, şimdi bu msjı yazsammı yazmasammı diye çok düşündüm ve sonunda karar verdim sizlerle paylaşmayı ve yardım istemeyi bu arada türkçem maalesef çok iyi değildir çünki doğduğumdan beri belçikada oturuyordum ve daha bu sene yeni tasındık türkiyeye o yüzden kusura bakmayın şimdi durum şu: ben geçen sene birisiyle tanıştım aslında ailelerimiz falan hepsi birbirini tanıyorlar ve biz sevgili olduktan sonra hepsi çok sevindiler işte sevgili olduk sonra nişanlandık o askere gitti ve şimdi hala asker ama biz nişanlandıktan sonra bunun eski sevgilisi bununla uğraşmaya çalışıyordu ve biz hep onun yüzünden kavga ediyorduk kavgalarımız gitgide daha da kötüye gidiyordu ve sonunda ayrıldık ve o eski sevgilisine geri döndü şimdi bu anlattığım kısaltılmış versyonu asıl detayları şunlar: benden önce o sevgilisiyle 3 sene çıkmışlar ve onlar nerdeyse evleniyorlarmış ama ayrılmışlar ve eski nişanlım demişki birdaha olmaz diye sonradan bi kaç ay sonra işte biz tanıştık benim ilk sevgilim oldu yüzük falan taktık herşey okadar iyi gidiyorduki ve biz yüzük taktıktan sonra hemen arkasından eski sevgiliside başkasıyla yüzük takmış daha sonradan o askere gittikten sonra bu eski sevgilisi bununla uğraşıyordu msnine girmeler falan ve arkadaşlardanda duyuyordum o yüzden bende o kıza bi mesaj yazdım neden hala uğraşıyorsun diye ve o dediki senin nişanlın benimle uğraşıyor beni arıyor ilişkim iyi gitmiyor falan diye demiş işte bu andan itibaren herşey tersine gitmeye başladı ben bunu nişanlıma anlattım ve biz kavga ettik biz kavga ettikten sonra hemen o eski sevgiliside kendi sözlüsünden ayrılmış sonradan biz barıştık ve o eski sevgilisi yeni birisini buldu sonra bizim aramız bi türlü tam düzelemedi hatta benim ailem artık onu kabul etmemeye başladı halbiki onun ailesi beni çok seviyor ve bizim nişanlı olmamıza çok mutlulardı ama benim ailem onu kabul etmiyordu sonradan işte kavgalar büyüyordu ama hep yinede beni arıyordu ve barışmaya çalışıyordu ama yinede bi mesafe vardı ve hep nedense bunun eski sevgilisinin konusu hep açılıyordu yane hep aklına geliyordu halbiki bizim sevgimiz okadar büyükken banada demişti ben onu hiç sevmemiştim onunla bazı nedenler yüzünden beraberdim falan şimdi asıl nedenini biliyorumda burda söylemem doğru olmaz herneyse ama bir gün okadar büyük bir kavga ettik ve ayrıldık artık dayanamadım ve dedim bitti ama bundan öcede kaç sefer ayrılmıştık ama yinede değil çok acayip biliyorum :/ ama bu ayrılmamızda birden eski sevgilisine döndü ve onunla barıştıo kızın sevgilisi olduğu halde şimdi ben düşündümki bana inat ona geri döndü ama sonra da ona söylemişki ona inat benimle nişanlandığını falan işte şimdide onlar beraberler ayrı msnler açmışlar falan arkadaşlarını falan hepsini sildi ve hiç kimseyi takmıyormuş sadece o sevgilisini dinliyormuş hatta onun için bile askeriyeden izin aldı ama bana gelince bana diyorduki izin vermiyorlar falan heryneyse işte şimdi ben ne yapıcam?? benim düşündüğüm (günahını almak istemiyorum) o kız ona uzaktan büyü falan yaptı ve bizim aramız bozuldu aileler bile kabul ederken birden tersine döndü hatta en iyi arkadaşı bile demiştiki çok değişmiş izne geldiğindeve bende onu ne kadar çok unutmak istesem bile olmuyor halbiki ben ondan vazgeçtiğimi sanıyordum ama nedense her akşam ağlamadan uyuyamıyorum hep aklıma geliyor belkide o da beni düşünüyor ve o yüzden hep aklıma geliyor?? çünkü bizim sevgimiz gerçekten çok büyüktü buna herkez şahitti ama bu düşüncede biraz saçma değilmi?? neyse sormak istediklerim: -ben şimde nerden öğrenicem o eski sevgilisi ona büyü falanmı yapıldığını ona söyleyemem çünki görüşmemiz imkansız ve benimle zaten konuşmaz -ve bana geri dönmesi için çok etkili denenmiş olan bi dua varmı ama büyü falan olmasın ve onları şimdi ayırmak günahsa ozamanda yapamam günah işlemek istemiyorum ama bi türlü de aklımdan çıkmıyor belki de ilk sevgilim olduğu için bu arada 21 yaşındayım ve ilk sevgilimdiçünki ben evlenene kadar birsürü sevgili falan değiştirmek istemiyordum ilk ve son olsun diye düşünüyordum ama ilk sevgilimden bunu gördüm o yüzden çaresizim sanırım neyse inşallah bana yardım edebilirsiniz veya bana onu unut artık deseniz bile iyidir çünkü öyle yapmam gerektiğini biliyorumda ama bi türlü aklımdan çıkmıyor allaha emanet olun şimdiden tşkler |
|