Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allak, bullak, kafam

Kafam Allak Bullak

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kafam Allak Bullak

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyimarkadaşlar benim 2 yıllık bi ilişkim vardıçok mutluydukher ilişkide oldugu gibi bizde ara ara tartışmalar yaşıyorduk tabievlenmeye karar verdik çok ilginçti hersey çok dua etmiştim tam 2 yıl hergun her dakıka ayrılık olmasın dıye kı allaha çok şukur olmamıştıne zaman kı evlenecegımızı babamın kardesı duydu hersey degıştı sankı her neyse bız evlılık için hazırlık yaptık gelmesıne ıkı ay kala bende ve onda sureklı bı sıkıntı halı sankı boguluyordum olu gıbıydım eve sankı karabulut çökmüş gıbı bı hava resmen boguluyordum anı tansıyon duşmelerı başladı 5 gun nerdeyse hıç uyanmadan yattım gelmesıne bır hafta kala anıden bobrek aagrısı ortaya cıktı resmen idrarımdan kan gelıyordu artık ölüyorum dedıgım bı andı sureklı etrafımda bırılerının oldugu hıssı vardı sankı bırılerı benımle gezıyordu tuvalete gırdıgımde izlenıyor gıbıydım hatta bazı sesler duyuyor kacarak cıkıyordum ordan bogazım sıkılıyor gıbı bı hız ve sureklı agrı larla ugrastım yola cıktı gelmek uzereyken anıden vazgectı ayrıldı benden sebeb yok ama oylekı ayrıldıgını bıle soylemedı ıkı ay gectı ve artık ne böbrek agrım nede benı bogan hıs var uzerımde ıkı yıl yapmadıgım ıstıhare kalmadı hep ıyı sonuç aldım etmedıgım dua da kalmadı allaha çok şukur kabul oldumerak ettıgım şu sızce ayrılmamız için buyu olmuş olabılırmı yada buyuyle kader degışırmı olaylar tabıkı anlattıgım kadar basıt degıl ben kısaca anlatıyorumhala onu çok sevıyorum adını andıgımda bıle içim huzur doluyo ne yapacagımı bılemez oldum artık ıstıharelerde sonuç vermıyo dualarım desenız yok gıbı sankı allah artık benı duymuyo kafam allak bullak ne yapacagımı sasırdım
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com