Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gidiyor, herşey, mutlak, ters, yardım

Herşey Ters Gidiyor. Mutlak Yardım.

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar herkese selamlar ,siteye yeni üye oldum ve sizden yardımlarınızı istiyorum

Son 3 yıldır herşey ters gidiyor, aliem olsun ailemin sağlığı olsun, ailemin yaptığı giriştiği işler olumsuz ve yıkımlarla sonuçlandı Keza benimde yaptığım her iş ters gitmekte Giriştiğim her iş Son 3 yıldır böyle Bi işr kalkıştığımızda ben bunu çok kez dikkat ettim yayıldığında bıçak gibi kesiliyor Öenmli bir işe girişip başarmak üzereyim herşey mükemmel ama birileri duyduğu zman ertesi gün bile bırakın günleri hemen o iş olumsuz oluyor Çoğu kez kimse duymadan yapmak istedim bir şekilde insanlar arıyor beni böyle böyle yapmışsın diyip etraftan hiç duyulmayacak kişilerden birşeyler duyuyorlar yine işim yatıyor İnsanlarda inanılmaz göz mi var bilemedim Bir ortağım vardı ayrıldım biraz iyi olur gbi oldu şimdi başka ortağım var o çok iyi biri herkesden ama onlada iş bitmiyor Onunda benim gibi olduğunu düşünüyorum Tencere kapak misali Kesin üzerimde bir büyü var inaıyorum Bazen işlere el atmak istiyorum elim gitmiyor Bir şey oluyor ve hemen soğuyorum bazen inanılma z kokuşturmaca var ogün mutluyum 2-3 gün geçiyor o iş olmayacak gibi Üzerimizde inanılmaz bir şey var büyü mü doğa üstü varlık mı nazar mı? Bana lütfen yardımlarınızı esirgemeyin bunu için neler yapmam gerektiğini büyü ise ne yapmam gerekeceğini nazar ise ne olacağı doğa üstü varlıksa ya da her neyse ya da hepsiyse negatif elektirikse herkes birlik olsa ve sizlerlede yeni katılmamım şerefine bir birliktelik bir sinerji yaratsak arkadaşlar

Allah hepiminizin yardımcısı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Şayet sen kendi maslahatını bilmiyor, ona güç yetirmiyor ve onu irade etmiyorsan; senin dışındaki yaratılmışların onu bilmemesi, ona güç yetirmemesi ve onu irade etmemesi daha yerinde olur Allah sübhanehu onu biliyor sen bilmezsin, Allah ona güç yetiriyor sen değil
Allah, senden bir menfaat veya karşılık beklediği için yahut da seninle izzetlenip kullarının sayısını artırmak için değil sadece kendi lûtfundan onu sana bahşetmektedir Bunu yaparken ne fakir olmaktan korkuyor ne de o kadar çok infak etmesine rağmen hazineleri tükeniyor
Sana ihtiyaç duyduğu veya sana ihtiyacı olmadığı için lûtfunu senden esirgeyecek değildir Çünkü O'nun sana lütufta bulunması; hiçbir şekilde O'nun zenginliğine etki yapmaz Senin, istediğin şeyi alıp ondan faydalanmayı istemenden daha çok O, cömertlik yapıp bağışta bulunmayı, hazinelerinden harcayıp ihsan etmeyi istemektedir Senden lûtfunu esirgediği zaman bilmelisin ki; bunun sebebi ikincisi olmayan bir şeydir ki o da:
Maslahatının yolunda engel olarak duranın ve Allah'ın lûtfunun sana ulaşmasına mani olanın kendin olmandır Yani sen; kendi yoluna engel teşkil eden büyük bir kayasın Allah'ın lûtfunun yaratılmışlara ulaşmasına engel olan şey genelde budur Çünkü Allah'ın genel kanunlarından birisi de şudur ki;
Allah'ın yanındaki nimetler ancak Allah'a itaat etmekle elde edilir Allah'a itaat etmek olmaksızın Allah katındaki nimetlerin elde edilmesi ve O'na şükretme olmaksızın bu nimetlerin devamlılığının sağlanması imkansızdır
Allah'a âsi olmaksızın da Allah'ın nimetleri engellenmiş olmaz Aynı şekilde Allah sana bir nimet verip sonra onu senden aldığı zaman, O nimeti senden esirgediği için veya cimrilik yaptığı için onu almış değildir Fakat o nimetin senden alınmasına sebep olan yine sensin Çünkü Allah, bir kavim kendindeki iyi durumu değiştirmedikçe onlara verdiği nimetini değiştirmez O şöyle buyurmaktadır:
"Bir toplum, kendilerinde bulunan (güzel ahlâk), değiştirinceye kadar Allah onlara verdiği nimeti, (azaba) değiştirmez Allah, şüphesiz hakkıyla işitendir, bilendir" (Enfâl, 53)

Üstat böyle diyor, sana Allah'tan başka kimsenin yardımının olması mümkün değil kardeşim Varsa bir problem sen Allah'la aranı yapmaya bak!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Valla her gün şükrederim Her gece dua eder yatarım Çok güçlü inancım olmasına rağmen kötü alışkanlıklarım vardır her insan gibi Ama dediğim gibi birşey oldu olacak dendiğinde birileri duyduğunda bıçak gibi kesiliyor Büyü olduğuna inanıyorum ben ve çok aşırı bir negatif elektirik anlattıklarım size de aynısını getiriyor mu azcıkta olsa Büyü ve negatif elektirikten kurtulmam için ne yapmam gerek birde böyle deneyeyim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

ayrıca aşağıda verdiğim linkteki konuları incelemenizde yarar varLakin şöyle bir durum var siz kendinzide büyü olduğuna inandığınız sürece eğer gerçekten büyü var ise büyünün enerjisini yükseltmiş olursunuzYani başınıza gelenleri büyüye bağlarsanız büyünün sizdeki etkileri yükselirHerşeyin sadece Allah tan geldiğni düşündüğünüz ve sabrettiğiniz sürece büyünün gücü zamanla yok olurAllah yardımcınız olsunBu arada aramıza hoşgeldiniiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com