Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cevşen, çözülen, hakkında

Çözülen Cevşen Hakkında

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çözülen Cevşen Hakkında

Arkadaşlar bizzat yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorumBenim sürekli üzerimde taşıdığım bir cevşen varAncak ben bu cevşeni takmaya başlamadan önce cevşenin ipini koptuğu için kendim bağladım resmen kördüğüm yaptımAncak garip bir şekilde her gece olmasada genelde 3 yada 4 gün arayla sabah uyandığımda o kördüğüm yaptığım cevşenin ipi sanki elle özenle açılmış oluyorBen kördüğümle bağlıyorum gece yatıyorum sabah kalktığımda çözülmüş oluyorBu genelde 3 veya 4 gün arayla oluyorHatta bazen 2 gün sonraSizce kim neden çözer ve ne yapmalıyım?Yorumlar için şimdiden teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com