07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var!
sevgili arkadaşlar!Öncelikle herkese selamün aleyküm demek istiyorum uzun süredir bu nezih siteye üyeyim ancak hayatla son 2-3 yıldır kıyasıya bir mücadele içinde olmam sebebiyle uzak kaldım çözümünü bulamadığım bir sorunum var 2 yıllık evliyim ve bir kaç ay sonra 2 yaşını dolduracak bir kız evladım var Sorunum evlendikten ve ebeveyn olduktan sonra başladı yaklaşık 40 yıla yaklaşan hayatımın 38 yılı sürekli mücadele ile geçti Çok çetin,çok yıpratıcı ama sonu zaferle sonuçlanan mücadelelerdi bunlar Aklım çok karışık inanın Şu son 2 yıldır yaşadıklarım beynimin sınırlarını ziyadesiyle zorluyor ve ben inanın bir cvp bulamadıkça daha çok batıyorum evlenmek ve çocuk sahibi olmakla ilk anne baba ve kardeşlerimi kaybettim Yıllardır tanıdığım,aynı kandan etten olduğum insanlar bir anda değişti sanki ailem kimsenin haberi olmadan ortadan kaldırıldı yerine onlara benzeyen bu yaratıklar geldi Aklımı kaçıracağım arkadaşlar ben bir kamu kuruluşunda memurum yaklaşık 10 yıldır ama 18 yaşından beri kendi ayakları üzerinde duran bekar olmasına rağmen ailesinden ayrı yaşayan ama hiç bir şekilde bağını koparmamış hayırlı bir evlattım evlendim kızım oldu ailem eşimi bir türlü kabul edemedi bir ara kabul etmiş göründüler evime geldiler ama yaşadığım cehennemi anlatamam Gözümün önünde eşim dövüldü kovuldu boşanmaya zorlandım çocuğum rehin alındı eşimbana güvendi ne dedimse yaptı,dayandı resti çektimaileme,seçim yapmaya zorlandım,yalancı şahitler,Allah ,kuran karıştırılıp söylenen korkunç yalanlar,ölümle tehdit etmeler,açık senet imzalatmaya kalkmalar,eşimi ve beni hapse attırma tehditleri Bunları yapan benim ailem tek başıma çıktım karşılarına ve restimi çekip rehin tuttukları çocuğumu çekip aldım Çok nüfuzlu bir bir insan değilim ben zengin yada tanınmış değilim Uğrumda gerekirse öleceğine yemin edeceklerine inandığım emin olduğum ailem bu insanlar olamaz arkadaşlar beni redettiler onlardan kopmadım yada seçim yapmadım yada evlendiğim kişinin bir baskısı olmadı tam tersine aileme girmek onların bir parçası olmak istedi,dayak küfür hakaret sustu adam ağzınınaçmadı ama yaranamadı İşimden memurluğumdan attırmakla bile tehdit ettiler ama evliliğimi feda etmedim Yaşadığım korkunç şey sadece ailemle sınırlı kalmadı amirim pozisyonundaki özellikle bir hemcinsim tarafından işyerinde ve herkesin içinde sürekli rencide ediliyor ve aşağılanıyorum Astım yada üstlerim olan kimseden saygı görmüyorum kimse benimle konuşmuyor Bir bahane buluyorlar ya hakaret yada ceza kendime saygım kalmadı Önceki oturduğum evden başka eve taşınırken eşyalar taşınıyorken eşim eski ev sahipleri tarafından gözümün önünde dövüldü Tüm bunlardan 2 yaşındaki kızım etkilenmesin diye kızımı başka şehirde eşimin anne ve babasına bıraktım orası sevgi dolu eminim kızımın güvenli bir yerde olduğundan eşim utancından iş aramak için bile kapı dışına çıkamıyor Bana sürekli destek oluyor ama onunda kahrolduğunu biliyorum Eski ben başkaydı biliyormusunuz Biri bana bir şey diyecek yada benim olan bir şeye dokunacak dünyaları başlarına yıkardım Ama bu yeni benden nefret ediyorum Bu yeni benin dili yok sanki Sürekli susuyorum,yutuyorum herşeyi Sessizce herşeyi kabullenir oldum Milyonkere amirim olan kadının işyerinde beni herkesin içinde rezil ederken masaya yumruğumu vurup kükrediğimi,boğazını sıkıp nefesini kestiğimi sadece parmaklarımla ciğerini ve kalbini söküp leşini öylece ortalıkta bırakıp kapıyı vurup çıkıp herşeyi ardımda bıraktığımı milyonkere hayal edip gerçeğe dökmek istiyorum o beni rezil ediyorken bile ama bir şey beni durduruyor Kocam ve kızım Ama sanırım bunun da bir faydası olmayacak içimde bir volkan var ve patlamak üzere ya ben burayı kana boyayacağım yada canıma kıyacağım Yardım lazım anlıyormusunuz Bir süre herkesi ve herşeyi susturacak bir şey lazım Bilen yardım edebilecek bir insan evladı varsa şimdi konuşsun lütfen Çünkü bu son suskunluğum olabilir Ben delirip,canileşip haykırmadan suskunluğumun son demlerinde etrafımdaki bu tahammül sınırlarımı zorlayan gürültü biraz sussun biraz sessizlik lütfen arkadaşlar Bunu sağlayabilecek bir şey bilen varsa şimdi konuşsun,çok geç olmadan Allah rızası için
|
|
|