Nazara Karşı Bildiğiniz Dualar.. |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nazara Karşı Bildiğiniz Dualar..Merhaba arkadaşlar,daha evvel bu konuyla ilgili başlık açılmış fakat oradaki duaların çoğunu uyguluyorum,farklı uygulamaları olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim(uygulamadan kastım yıldız yükseltme falan değil yanlış anlaşılmasın lütfen, sadece dua olarak soruyorum) Sanırım yıldızım düşük sürekli göze geliyorum ve nazar oluyorum,sabahları evden çıkmadan önce ayetel kürsi,nas,felak gibi dualar okuyorum,nazar ayetini sürekli üzerimde taşıyorum ve okuyorum ama bazen üzerime öyle bir ağırlık çöküyorki anlatamam,kimi zaman içime işliyor nazar yataktan kalkamaz hale geliyorum,sizin uygulamalarınız varsa paylaşırmısınız lütfen |
Nazara Karşı Bildiğiniz Dualar.. |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nazara Karşı Bildiğiniz Dualar..Sitede okuduklarımdan ve kendi yaşamımdan çıkardığım sonuç olarak söylüyorum, Sanırım her dua , ayet , sure herbir kişide aynı sonucu vermiyorBana iyi gelen sana iyi gelemeyebilir ve ya tamtersiBir nevi her bir kişi için farklı bir reçete uygulamak gerekiyor gibiForumdan bilen birileri varsa yardımı olabilir(Tabi yazarlarsa) Kendi açımdan dersem ayetel kürsi ve yasinin çok faydasını görüyorumve bende çok sık hastalanan biriyim nazar münasebetiyle |
|