Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, ilgili, salavatı, sorum, tefriciye

Salavatı Tefriciye İle İlgili Bir Sorum Var

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

merhaba arkadaşlar ben bir dileğim için salavatı tefriciye ye başladım niyetim sayısı kendim tamamlamaktı,yalnız bir arkadaşım bende senin niyetine okumak istiyorum bana da sevabı olur hemde sana yardım olur dedi,sonra 100 tane okudum ama emin değilim sayısından telefon çaldı bölündü 110 mu okudum 100 mü okudum tam bilmiyorum ama sen 100 ekle dedi,böyle dediğinde onun okuduğu sayıyı eklemek gelmedi okuduğum sayıya,yarısından fazlasını bitirdim duanın,onun okuduklarını kendi sayıma katmadan devam edebilir miyim ? yorum bekliyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bence onun okuduklarını da ekle,şöyle düşünki o senin niyetin için okudu,o sana duanda yardım etmiş bu güzel bişey bende sen gibi başladım kendim okurum die,ama 7 gün vermiştim kendime o kadar endişe duydum ki istedigim sürede bitirememekten yaklaşık 3000 tane ben okudum diğerlerine arkadaslar yardım etti
ve arkadasım ben bitirmeden etkisini gördüm,allah yardım etti,bana yanımda oldugunu hissettirdi şimdi yaşattıgı güzel gelişmenin devamını bekliorum ona teslim ettim kendimi de dileğimi de

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

inşallah ALLAH kabul eder canım duanı,aslında çok iyi bir arkadaşım çok temiz kalpli yardım etme istediği de çok güzeldi ama dedim ya sayıya çok ilgi çekiliyor bu dua da o yüzden hala çekingelerim var acaba kendim bitirsem sadece 4444 kere okusam onunkileri dahil etmeden bu şekilde olur mu
çünkü o sayısı şaşırdığını söyledi,bende bölüp kimseye vermeyi düşünmemiştim çünkü vaktim var evdeyim ama o okuycam diyince kıramadım
bir bilgisi olan bir fikir yütürsün

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

*ness* Nickli Üyeden Alıntı

bence onun okuduklarını da ekle,şöyle düşünki o senin niyetin için okudu,o sana duanda yardım etmiş bu güzel bişey bende sen gibi başladım kendim okurum die,ama 7 gün vermiştim kendime o kadar endişe duydum ki istedigim sürede bitirememekten yaklaşık 3000 tane ben okudum diğerlerine arkadaslar yardım etti
ve arkadasım ben bitirmeden etkisini gördüm,allah yardım etti,bana yanımda oldugunu hissettirdi şimdi yaşattıgı güzel gelişmenin devamını bekliorum ona teslim ettim kendimi de dileğimi de

Buraya yazmanizin mahsuru yoksa dileginiz neydi acaba?Ben de su an okuyorum3 gundeyimInsallah kendim bitiricem ama sanki istegim mesru degilmis ve kabul olmazmis gibime geliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com