|
|
Konu Araçları |
allah, bakıp, dua, olanlardan, olsun, razı, söylüycek |
Bakıp Bir Dua Söylüycek Olanlardan Allah Razı Olsun |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakıp Bir Dua Söylüycek Olanlardan Allah Razı Olsunsa arkadaşlar foruma yeni üye oldum,aranızda yeniyim,sitede forumda çok gezdim ama hangi duayı okuamam konusunda kararsız kaldımevlenmeyi düşündüğüm bi kız vardı,2 aya yakın konustum,birbirimizi tanıdık falan ama o bana bi türlü ısınamadı teklifimi kabül etmedi,bilmiyorum belkide birileri beynini yıkadı,kısacası istemiyorum diyip bitirdine dedimse ne söyledimse ikna edemedim belkide hayıslısı böyle ama ben ona o kadar baglandımki kalbime söz geçiremiyorum,sizlerden ricam bildiğiniz,bana karşı sıcaklık duyabiliceği bana gönlünü verebiliceği,beni düşünmesi için bi dua varmıdırhayırlısıysa olması için edebiliceğim bi duayı benımle paylaşırsanız sevinirimselametle kalın |
Bakıp Bir Dua Söylüycek Olanlardan Allah Razı Olsun |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakıp Bir Dua Söylüycek Olanlardan Allah Razı Olsungönül kaçanı kovalarmış, bırak gitsin ben dünyalara değişmeyeceğim birini bıraktım vallahi dediğim gibi Hiçkimse Vazgeçilmez Değildir senin için hayırlı olsaydı Allah yollarınızı birleştirirdi zaten demekki bunda bir hayır varmış diye düşün vazgeç dua etmek istersen et tabiki ama bana yüz vermeyene ben hiç vermezdim o senden değerlimi senmi ondan değerlisin kim kime değer bilmiyorum bana kızabilirsin belki ama iyi niyetle söylüyorum kendini üzme sıkıntılara sokma zaten o senin kısmetinse döneer gelir |
|