Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mücadele, suresi, yardım

Yardım Mücadele Suresi

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yardım Mücadele Suresi

arkadaslar bir sorum var düşmanlarımıza karsı mucadele suresı okuyunca evden bırının öldüğü dogru mu?
bilen yazsın lutfen benım bıldıgıme gore baska bır dua vardı ıslam dusmanlarına karsı okunuyordu sadece,ve bunun dısında bırılerıne okunursa evden bırı olebılır dıye yazıyordu arıf pamuk un kıtabında ama o dua mucadele suresı degıldı baska duaydı
fıkrınız nedır?

--- Sonraki mesaj ---

konuyu acmak icin miradan izin alınmıstır

Alıntı Yaparak Cevapla

Yardım Mücadele Suresi

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yardım Mücadele Suresi

ben böyle şeylere inanmıyorumşu açıdan bakıyorumpamuk un kitaplarında çok yanlış şeyler veriliyor zateno duayı ben de gördüm ama kesinlikle itimat etmiyorumbir düşünün eğer böyle bir şey olmuş olsaydı israilin şimdiye kadar yok olması gerekirdi + böyle ağır şeyler herkesin eline alıp 2 kuruş para verip elde edeceği kitaplarda da olmazbiz fazla saf niyetli olduğumuzdan her gördüğümüz ve okuduğumuza inanıyoruzmesela aynı kitaba bakarsan eğer bilmem şu esmayı bilmem şu kadar zikredersen dünya sana diz çöker gibi şeyler de varmesela şu duayı okursan 70 bin senelik günahın silinirkim 70 bin sene yaşıyor?
ya da oku o duayı namaz kıma oruç tutma,herkese domuzluk yap hayatın boyunca o duayı oku gir cennete
bunun gibi yaniumarım yardımcı olabilmişimdirşu kıt bilgimle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com