Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kabul, olmuyor

Neden Kabul Olmuyor?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Neden Kabul Olmuyor?

selamün aleyküm herkesekonunun yeri belki yanlış ama adminlerden ricam bi kapatmasınlar konuyu çünkü başka açacak yer göremedimArkadaşlar ben ne zamandır bi iş için uğraşıyorum ama her seferinde elm boş dönüyorumAllahada genellikle dua ederim yar ve yardımcım olması içinAma her gittiğim her kapıdan boş dönüyorumÜç senedir bu iş için çabalıyorum çalışıyorum Allaha dua da ediyorum ama bi türlü selamete eremiyorumnerede hata yanlış yaptığımı bulamadım bir türlü neler yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim hayırlı günler
Alıntı Yaparak Cevapla

Neden Kabul Olmuyor?

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Neden Kabul Olmuyor?

Başlık kafadan yanlış ALLAH(cc) her istediğimizi bize verseydi buna imtihan değil cennet derdiDünyada belki biz farkedemiyoruz ama "hayırlı" ve "hayırsız" diye bir kavram varNefsimizin penceresinden doğruları görüp "tamamdır" diyerek dua edip hüsrana düşmememiz için çoğu kez Rahmeti sınırsız ALLAH(cc) bunları kabul buyurmuyor
Üstelik bu duaları bizim sevap hanemize yazıyor ki Ahirette azabının ateşinden korusun diye
Dua dışında kişi alternatifli olacak her zamanMühendis mi garsonluğu da düşünecek eğer böyle bir iş varsaİşsiz mi geçici de olsa birşeyler yapmaya çalışacakGeçici de mi bulamıyor bu durumda yine boş durmayıp kendini hazırlıyacak hem dünyevi hem uhreviYaşananlardan ders çıkarıp hikmetlerini düşünecek
Velhasıl-ı Kelam iyi düşünmek lazım
Kabul olmayan dua yoktur Kabul olmadığını düşünen kul vardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com