Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buldumbakarmısınız, dua

Böyle Bir Dua Buldum..Bakarmısınız?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Böyle Bir Dua Buldum..Bakarmısınız?

3 gün sonra aşık olurSenden asla ayrılamaz
muhabbet için bu Esma i şerifleri 3000 kere oku sabru kararı kalmıya İnanmıyan kafir ola[ ben demiyorum kitabın yazarı öyle diyor]
sakın 3000 den fazla okuma sevdiğin helak olur

Bu mübarek Esma nın cin çıkarmak için de acaip bir havası celilesi vardır cinni çıkarmak çıkmasa onu helak etmek için 100 kere okuyup her okuyuşta havaya üfüresin adet tamam olmadan cin çıkar çıkmasa helak olurZinhar emanet olsun dekme kimseye okutmayasın

BismillahirRahmanirRahim YA KADİRU YA ELLAH YA KADİMU YA ELLAH YA RAHMANU YA ELLAH YA RAHİYMU YA ELLAH YA KERİYMU YA ELLAH

bu duaya rastlayan uygulayan varmı arkadaşlarBirde burdaki ELLAH isminde takıldım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com