Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, isteyen, istihare, varmı, yapmak

Benim İçin İstihare Yapmak İsteyen Varmı?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim İçin İstihare Yapmak İsteyen Varmı?

Kardeslerim, arkadaslarim

ben cok zor yillar yasamaktayim ve hersey gittikce kötülesiyor, neyapacagimi bilmiyorum artik umutlarimda birseylerin degisecegine dair nerdeyse kalmadi tabiiki ALLAH tan umut kesilmez ALLAH korusun sirk olur o zaten ama bilmiyorum cok cok kötüyüm

Türkiye de devam yasayabilecekmiyiz diledigimiz gibi mutlu huzurlu bir sekilde cok merak ediyorum cünkü korkularla yasamak cok cok zor geliyor dayanamiyorum artik 4 yasinda kizim var ALmanya da yasamayi istemiyorum zaten buradada (Almanyada) hic kimsem yok sayilir neyapacagim bilmiyorum esimin isleri nedense 13 senedir hep yolunda gitmiyor ve bende cok yiprandim ölmek istiyorum kizim ile birlikte inanin eger akibetimiz iyi ise bundan daha güzel bir cözüm olamaz diye düsünüyorum ALLAH korusun intihar degil demek istedigim

Istihare yapmak bu konuda mümkünmüdür bilmiyorum ama Türkiye de yasarsak bizim icin hayirlimi degilmi merak ediyorum

Siz hic yaptinizmi??? ben suan adetliyim oyüzden daha önce yapmis ve dualari cikmis biri varsa tanidiginizda olabilir benim icin yaparmisiniz? Yapmak isteyen olursa özelime yazsin lütfen ALLAH razi olsun!!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com