Akıllanmayan Abim İçin Ne Yapabiliriz |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akıllanmayan Abim İçin Ne YapabilirizArkadaşlar lütfen çok çok acil birşeyler yapmam lazım yardımcı olunBenim bir abim var 27 yaşında çocuklugundan beri çok asi son 4 yıldır anneme babama ve bana çektirdiklerini tahmin edemezsinizküfürler agza alınmayacak hakaretlerin bini bin para ben artık takmıyorum ama annem çok üzülüyorkötü alışkanlıkları var arkadaş çevresi çok kötüçok kötü şeyler kullanıyor hiçbirşekilde düzelmek istemıyoriki gündür işe gitmiyor ki bu ilk yaptıgı birşey değilyılda 2 ay çalışıyorsa 10 ay evde yatıyorannemden para tırtıklıyor yada çalıyor bunu çok üzülerek ve utanarak söyluyorum ama durum böylegene işe gitmedi 2 gün boyunca işyeri kendımızın büyük abimin büyük yemını vardı gene aynı şeylerı yaparsan öldürürüm senı dıyegelmiş çok kötü şekilde dövmüş komaya sokacak derecede dövmüş hemde içim acıdı yüreğim titredi annemden bunları duyarken heleki annemi o halde görünce bana olanları anlatırken aglıyordu çenesi titriyordu ayıramamış gücü yetmemiş en sonunda büyük abıme demıs senınde evladın var yapma yeter öldürecekmısınneyse almış iş yerıne götürmüş bu gene abim çıkmış bır sekılde kaçıp eve gelmıs cunki yürüyecek hali bile yokk o kadarki dayak yemişben artık üzülemıyorum donup kalıyorum duygularım köreldi evimizde huzur kalmadı kaç senedir hep gürültü patırtı hepsi abimin yüzündendüzelmek için tekbir adım atmıyoronada üzülüyorum abime çünki sorunun baska birşey oldugunu düşünüyorum biri büyümü yaptı bedduamı etti ne yaptı bilmiyorum düzelmiyor düzelemiyorgörseniz zayıflıktan ölecek durumda 45 kilo olmuş kullandığı o igrenc seyler yüzündenben kendı üzüntümden geçtim artık alıştımanneme babama ve onun geleceğine üzülüyorum hiçbir gayesi amacı hiçbirşeyi yok ne olursunuz eger etkili bir okuma yada baska birşey bilen varsa yardımcı olsun bıktık artık bıktıkkkk |
|