Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duaları, okuduk

Hangi Duaları Okuduk?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hangi Duaları Okuduk?

Iyi aksamlar Lahuti Arkadaslarim

Hepimiz Dertlerimizin Dermanini bu sayfada ariyoruz
Kimimiz hasta ve saglina kavusmak icin dualar ediyor
kimisii Sevdigine Kavusamiyor aileler engelliyor
bazi arkadaslarimiz terk ediliyor sebepsiz yere
Maddi manevi sikintisi olanlar da cook
yani bi cok sikintilarimiz var

Ve Konular arasinda bi cok yorumlar war cok az kisinin ( su duayi okudum ve kabul oldu) yada Su duayi okudum bana iyi geldi diyen var o yuzden tekrar Guncellenmesini Diliyorum
hepinizden eger gonLunuzden de kopuyorsa Lahuti Ailem hepimiz yuregimizden gecen dileklerimizi we okudugumuz dualari Hatirlatsak? belki aramizda Senin okudunu Başkası okuyarak bir duanin Kabul Vesilesi olabilir ? yanlis mi düsünuyorum yani Herkes kendi derdini yazsin yasadigi mucizeleri ve Okudu dualari ki birbirlerimize yardimci olalim

Umarim bu bize cok yardimci olur insallah sayin Mod lar bu konumu kapatmazlar bizde dualarimizdan faydalaniriz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com