Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
acil, arkadaşlar, bozma, büyü, cevap, ile, ilgili

Acil Cevap Arkadaşlar Büyü Bozma İle İlgili !!!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acil Cevap Arkadaşlar Büyü Bozma İle İlgili !!!



Bu uygulamayı en kısa zamanda mümkünse bugün yapmam lazım çok fazla geciktim şeytan mani oldu sankiAşağıya bulduğum tertibi yazıyorum bu tertip hakkında bilgisi olanlar lütfen etkisini yazabilirmi?Cidden 1 saat içinde sonuç alınıyor mu?
BENDE CİN VAR DİYE ŞÜPHE EDENLER
Çok önemli bir metod vermek isterim Üzerinde sihir, büyü veya cin var diye şüphe duyan insanlara tavsiyem şudur Bir sabah ezan okunurken bir bardak suya 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha suresi, 11 Felak -Nas suresi, 11 defa da “La İlahe İlla ente subhaneke inni küntü minez zalimin”, 11 “La havle vela kuvvete illa billah il aliyyil azim” diyerek suya okur ve namazını kıldıktan sonra evinin penceresini açıp gökyüzüne 3 dakika baktıktan sonra niyetini tutup içerse o gün üzerinde o sihrin veya musallat olan vrlıkalrın gittiğini bir saat içinde anlayacaktır
Salih Memişoğlu

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.