Melek Koruyucunuzu Çağırın |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Melek Koruyucunuzu ÇağırınEvet Size Bunuda Anlatıcam İlk olarak Abdest li olmanız daha iyi olacaktır Daha sonra ışıkları kapatın loş bir oda olsun ve iyice gevşeyin 20 dakika gevşeyin rahatlayın Ve Dışınızdan şöyle Seslenim Koruyucu Meleğimi Çağırıyorum Koruyucu meleğimi Çağırıyorum Koruyucu meleiğimi çağırıyorum Sesime kulak ver ve meclisimize iştirak et (3 kere denilicek bu) Bana bir işaret ve Ses ver Koruyucu meleğim diceksiniz Size uğultu şeklinde veya beyninizin içinden birisi konuşur gibi ses gelecektir o sese kulak verin ve koruyucu meleğinizle konuşun ve ondan Yardım isdeyin tüm konularınızda yardım edecektir Alıntıdır Not; Sadece bir paylaşımdır ve lütfen konuyu dağıtacak şekilde Yapmayın etmeyin dmemeye dikkat ediniz Deneyecek kişiler zaten bütün sorumlulukalrı alarak deneyecekelrdir o yüzden konu dışına çıkılmaması önemle rica olunur |
Melek Koruyucunuzu Çağırın |
07-16-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Melek Koruyucunuzu Çağırınİslam dinine mensup kişilerde şöyle uygulama içerisinde bunu daha hayırlı bir sözcükle ifade edebilir Ey ALLAHın salih dostları Allahın izniyle buraya gelin 3 defa bir kaçsaniye sonra selamın aleyküm birahmetullah ey salih dostlar deyip selamı vererek Ey ALLAHın izniyle gelen salih dostlar bana yardım ediniz (yardım istediğiniz konuyu söyleyin misal Ey ALLAHın izniyle gelen salih dostlar beni korktuğumdan korumanız altına alın denilebilir) 3 defa misal bu ve bunun gibi |
|