Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, iletişim, melekler

Melekler İle İletişim

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Melekler İle İletişim

Meleklerle iletişimin çoklu yolları var ve çok basit, melek dili hislerin sezginin dili, sözsüz dil, meleklerle tüm sözsüz yollarla iletişebilirsin, nefesle, müzik, renkler, kokular, rüyalar, hislerin yolu, buradaki anahtar sevgidir, şefkattir, bu olduğunda kalbin sevinçle, onların sevgisiyle dolar, gözlerinden yaşlar akar, huşu, farklı bir huzur ve şefkat gibi güzellikler hissedersin

Rüyalarla iletişebilirsin - özellikle kendi özünle iletiş, o sana yardım edebilecek seni en çok seven melektir, bir annenin senin üzerine titrediği gibi seninle ilgilenmek seni sevmek ve iletişim kurmak istemektedir Onunla iletiştiğinde ve onunla tam uyumlandığında yaşamındaki herşey daha yüksek bir bilinçle uyumlu olur, birlikte yürürsünüz bu yolu

Örnekler:

Melekler den biri Mikail olsun

Ya da ona sor senin ismin nedir ve izin ver Cevabı sana gelecektir, bu her şekilde gelebilir, bir reklam izlerken birden bir kelime dikkatini çeker ve hislerinle teyit alırsın

Ya da bedeninden (benimkinde baştan ayağa tüylerim diken diken olarak bir his geçer)

Tabii ona sen de bir isim koyabilirsin

Yalnızken uzanıp rahatlamak için derin nefesler alarak başlayabilirsin, alıştıkça bu her yerde olmaya başlayacaktır, kalabalık bir yerde bile

Önce nefesle onunla iletişim kur (nefesle sadece meleklerle değil dilediğimiz herkesle iletişim kurabiliyoruz bir insanla da, konuşamadığın biri var diyelim onunla ruhtan ruha iletişim kurmak için nefesi kullanabilirsin)

Gözlerini kapa sana bir renk-şekil gelecektir, bu onunla iletişim rengin

Bir koku seç sevdiğin Bu da kokunuz olsun

Müzik harika bir yoldur, bana bir şarkı gönder diyebilirsin, sana gün içinde gelecektir ve bileceksin, ya da sen seç ve yaşamın içinde akarken hiç beklemediğin anda birden ör: vanilya kokusu alırsın ama çevrede vanilya filan yoktur birden o şarkı içinde yankılanmaya çalmaya başlar

Hislerin dilini kullanabilirsin ve bu kelimelere transfer edilebilir, alıştıkça daha çok netleşir, berraklaşır Kelimelere dönüşür

Birgün çok zor bir zamanımda bana sarılmalarını istemiştim, hepsi birden sarıldığında öyle yoğun ve güzel bir sevgi hissettim ki kalbim patlayacak gibi olmuştu

ekin duman'dan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com