Portakal Kremali Yas Pasta |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Portakal Kremali Yas Pastapandispanya nin tarifi var ama vermiyorum cunku hazir pandispanya ile de cok güzel olan bir pasta Malzemeler: 2 adet pandispanya Kremasi icin: 250 ml portakal suyu taze sikilmis 2 seker kasigi limon suyu 3 yumurta sarisi 120 g seker 1 yemek kasigi nisasta 750 ml krem santi 1 paket vanilya üzeri icin: 3 portakal 2 yemek kasigi seker 1 paket hazir jöle kremayi hazirlamak icin portakal suyunu, limon suyunu, yumurta, seker ve nisastayi bir tencereye bosaltin karistirin ve karistirarak kaynatin kaynamaya basladiginda ocaktan alin ve arada karistirarak sogutun krem santiyi vanilya ile cirpin icine krema sertlestirici de katarsaniz daha iyi olur dagilmaz diger karisim sogdugunda krem santinin icine katip yavasca karistirin o kremanin birazini pandispanyaya sürün ve ikinci pandispanyayi üzerine koyun krema yi pasta kenarina ve üzerine sürün birazini süslemek icin ayirabilirsiniz üzeri icin portakallari soyun ve dilimleyin seker ile karistirin ve pastanin üzerine dizin bir paket hazir jöle alin ve paketinde yazdigi gibi hazirlayip portakallarin üzerine dökün pastayi buz dolabina kaldirin ve bir kac saat sonra yemeye baslayin |
|