Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dinimi, hikayelerle, kitapları, öğreniyorumçocuk, özgün

Özgün Hikayelerle Dinimi Öğreniyorum(Çocuk Kitapları)

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özgün Hikayelerle Dinimi Öğreniyorum(Çocuk Kitapları)

Yayınevi:Mavi Lale Yayınları

Yazar:Fatma Börekçi

Geleceğin dünyasını kuracak olan çocuklarımızın, seviyelerine uygun ve manevi karakter gelişimlerine destek olmak amacıyla hazırlanmış bu kitapla;?Çocuklarımız ilk dini bilgilerini kolay, eğlenceli, doğru ve kalıcı bir şekilde öğrenecek ?Besmele, Dua, Bereket, Selam, Ramazan, Kurban, Bayram ve Güzel ahlak, gibi İslamî kavramlarla tanışmış olacak,?Bu kavramları pekiştiren masallarla hayal güçlerini geliştirecekler?Ayet, Hadis, Dualarla zenginleştirilmiş, sade ve akıcı bir dille ve cıvıl cıvıl resimlerle süslenmiş Özgün Öykülerle Dinimi Öğreniyorum, tüm ilköğretim çağı çocuklarımız için gönül rahatlığıyla okuyabilecekleri bir kitap?İmanlı, özgüven sahibi, pırıl pırıl bir nesil yetiştirilmesine katkı sağlaması dileğiyle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com