|
|
Konu Araçları |
arkadaşının, erkekler, facebook, istiyor, kız, şifresini |
Erkekler Kız Arkadaşının Facebook Şifresini Neden İstiyor ? |
07-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekler Kız Arkadaşının Facebook Şifresini Neden İstiyor ?Erkeklere sorduk; "Sevgilinizin Facebook şifresini neden istiyorsunuz?" İnsanın aklına ilk olarak "güven" geliyor Gerçekten erkekler, kadınlara neden güvenmez ya da facebook şifrelerini niye ister Güven olayı kişiden kişiye değişir Partnerlerin birbirlerini çok iyi tanımaları gerekir Birbirlerine o güveni sağlamaları lazım Bunun en güzel yolu da zamandan geçer Yani kişiler birbirlerini kısa veya uzun zaman içerisinde iyi etüt etmeli Yani birbirlerine güvenmeleri gerekir Burak Sözbir ? 23 yaşında ? Öğrenci ? İlişkisi yok Öncelikle facebook?taki diğer erkeklere güvenmedikleri için olabilir çünkü kendileri de onlar gibidir Ayrıca kız arkadaşlarına da güvenmeyebilirler Son bir ihtimal de kendilerine güvenleri yoktur Bir başkası onu benden alır korkusu vardır Eee tabi unutmamak lazım bir de biz Türküz, erkek dediğin kız arkadaşının herşeyine karışmalısın mantığı Cengizhan Çelik ? 23 yaşında ? Nişanlı- Sosyal Medya Uzmanı Kanımca bu karşılıklı bir alışveriş Yani en azından benim için böyle Biraz ilişkinin şefaflığı, biraz olaylara ve durumlara vakıf olma çabası şeklinde sıralanabilir Bir güvensizlik söz konusu değil, olamazda Zamandan tasarruf aslında Onun arkadaşları ve benim arkadaşlarımın hemen hemen hepsi ortak Özel ve mahrem olan konuların haricinde bütün konu ve muhabbetlerde ortak son tahlilde Umut Kal ? 23 yaşında ? Öğrenci - İlişkisi var Ben şu zamana kadar hiç istemedim ama bence nedeni şu; Karsi tarafa güvenmemenin yani sıra kendine güvenmeyen erkekler belli bir şekilde kontrolü elde tutmak için bu tarz yöntemlere başvurur Ama bilmelilerdirki istisnalar hariç, eğer kız arkadaşlari onları istemiyor olsalar yanlarinda bile durmazlar Mehmet ÜÇKEN - 27 yaşında - İlişkisi yok - Proje Koordinatörü Erkekler düz mantıktır, şifre istemenin temelinde güvensizlik aldatma vardır, ki erkekler kendi yaptıkları yada yapma ihtimalleri olan nedenlerden dolayı şüphelenirler bu yuzden tum şifreleri tum bilgileri isterler Çetin Özdemir ? 25 yaşında ? Programcı ? İlişki durumu karmaşık Tabiki kimlerle konuştuğunu görmek için ayrıca hangi erkekler gönderilerini beğenmiş kimler asılıyor birde sevmediklerimi silerim ama ona söylemem Eren Kürkgiyen- 23 yaşında - İlişkisi var - Grafiker Kendileri sürekli aldattıkları için karşısındaki erkek arkadaşlarınında aldattığını düşünürler |
|