Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dirildi, dogumdan, öldü, önce

Dogumdan Önce Öldü Dogumdan Sonra Dirildi

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dogumdan Önce Öldü Dogumdan Sonra Dirildi

Associated Press haber ajansının bildirdiğine göre, Noel arifesinde işyerindeyken kalp krizi geçiren Tracy isimli hamile kadın, kocası tarafından hastaneye kaldırıldı ve hemen sezaryen operasyonu için ameliyata alındı

Ameliyat esnasında kalbi ve sonulumu duran kadının ölümü gerçekleşti Bebek ise kalp atışı çok yavaş olarak dünyaya geldi

Doğumdan sonra bir mucize yaşandı ve ölümü gerçekleşen Tracy müdahale olmadan hayata döndü 33 yaşındaki mucize annenin kocası Martin, “Hiçbir yaşam belirtisi göstermiyordu Ne kalp atışı, ne kan basıncı, ne de solunumu vardı” dedi

Doktorlar Martin’e “Oğlun kurtulacak, ancak eşini kaybettik” açıklamasını yaptıktan sonra Tracy’nin mucize hayata dönüşü ile şok geçirdi

Martin “Bir anda sahip olduğum her şey elimden alındı ve tekrar bana verildi Bu şüphesiz Tanrı’nın eliydi” diye konuştu Ameliyatı gerçekleştiren doktor ise sezaryen esnasında kadının öldüğünü, nasıl hayata döndüğü hakkında hiçbir fikirleri olmadığını belirttiler

UYKUYA DALDIĞINI ZANNETTİ
Tracy hayata döndükten sonra “Bana uykuya dalıyorum gibi geldi Sonra olanları anlattıklarında sadece ‘vay canına’ diyebildim” dedi

Üç ve 11 yaşlarında iki çocuğu daha bulunan çiftin mucize eseri olarak dünyaya gelen erkek bebeklerine Coltyn adı verildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com