Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pkknın abd çıkarlarına saldırı riski büyük

&Quot;Pkk'nın Abd Çıkarlarına Saldırı Riski Büyük&Quot;

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

&Quot;Pkk'nın Abd Çıkarlarına Saldırı Riski Büyük&Quot;



"PKK'nın ABD çıkarlarına saldırı riski büyük"

CIA Başkanı Michael McConnell, terör örgütü PKK'nın, son dönemde yürütülen işbirliği çerçevesinde, Türkiye ve Irak'taki ABD çıkarlarını hedef alan saldırı riskinin büyüyebileceğini söylediABD Merkezi Haberalma Teşkilatı CIA Başkanı McConnell, Senato istihbarat komitesinde, ABD'ye yönelik tehditlere ilişkin yıllık değerlendirmesini yaptı Komitede, terör örgütü PKK'nın, Irak'ın kuzeyindeki kamplarda yaklaşık olarak 3 bin, 3 bin 500 üyesi bulunduğunu belirten McConnell, Türkiye içinde de 1000 ile 2000 arasında PKK'lı bulunduğunu kaydetti McConnell, İran ve Suriye'de de birkaç yüz PKK'lının bulunduğuna işaret ederek, amaçlarının, "büyük Kürdistan'ı kurmak" olduğunu ifade etti PKK'nın beş yıllık bir aradan sonra, büyük çaplı şiddet eylemlerine 2004 yılında yeniden başladığını anlatan McConnell, "PKK daha önce ABD çıkarlarını hedef almamış olsa da Türkiye ve Irak'taki Amerikan çıkarlarına yönelik, karşılık verici saldırılar düzenlenmesi riski büyüyebilir" ifadesini kullandı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.