![]() |
Hayata Hiç Böyle Bakmayı Denedinizmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayata Hiç Böyle Bakmayı DenedinizmiHayata Hiç Böyle Bakmayı Denedinizmi --Evimi bır dawet sonrası temızlemek için saatlerce çalşıabılıyorsaam,birçok arkadasım var demektri ![]() ![]() --Faturalarımı ödeyebılıyorsam,bır işim var demektir ![]() --Ewden iş yerine yada okula kadr olan yolu uzun buluyorsam,yürüyebılıyorum demektir ![]() --Pantolonm bıraz sıkıyorsa,ac kalmıyorum demktr ![]() --Bir çok konuda eleştırı yapabılıyo ve bu eleştrileri baskalarından da duyuyorsam,konusma özgürlüğüm var demektrr ![]() --Gölgem beni izliyorsa,güneş ışığını görüyorum demektir ![]() --Otobüs beklerken yanımdaki adam anahtarı ıle oynuyor ve bu sesten rahatsız oluyorsam, duyuyorum demektir ![]() --Camları silmem,catıyı tamir etmem gerekıyorsa,bi ewim var demektir ![]() --Doğal gaz faturam yuklu gelıyorsa ,ısınıyorum demektr ![]() --Yıgınla utulenecek ve yıkanacak çaaşırım varsa, yııgnla giyecegım var demektir ![]() --Çalar saatim sabah sehrınde calışıyorsa,yaşıyorum demektr ![]() --Ve en önemlisi,Allah!ımın BAHSETTIGI BÜTÜN BU NİMETLERİN ŞUURUNDAYSAM MUTLUYUM DMEKTİR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|