Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayakizi, gökyüzündeki

Gökyüzündeki Ayakizi

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gökyüzündeki Ayakizi

İngiliz televizyon kanallarında bugünlerde bolca yer alan bu güneş yansıması, görüntüleri izleyenlere sanki Tanrı’nın ayak iziymiş izlenimi veriyorİngiltere’nin güneydoğusundaki Sussex şehrindeki Hove kasabasında yaşayan Steve Hann’ın kamerasına takılan görüntü görenleri hayrete düşürüyor
Bankacılık yapan 56 yaşındaki Steve Haann gördüğü manzarayı ‘Sonbaharda gökyüzünün güzelliğini seyretmek için koltuğuma oturmuştum Bir anda bu kocaman ayak izini gördüm ve hemen görüntülemek için kameraya sarıldım’ şeklinde açıklıyor ve şöyle devam ediyor: ‘Gökyüzünde zaman zaman ilginç şekiller oluşabiliyor fakat bu bugüne kadar gördüğüm en ilginç şekil Çok belirgin ve düzgün biçimliydi
Meteoroloji görevlileri gökyüzünde oluşan bu ayak izinin bir mucize olmadığını, küçük bulut parçalarının böyle bir görüntü ortaya çıkardığını belirtiyorlar fakat görnütüleri izleyenlerin kafasında hala bir soru işareti var…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com