Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altındaki, bilinç, ilginç, sırlar

Bilinç Altındaki İlginç Sırlar

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilinç Altındaki İlginç Sırlar

Çocukluğumuzdan bugüne kadar birçok şey istedik ama olmadı Olmayanları kendimize unutturduk, yeni olabileceklerin peşine takıldık Zaman içinde onlardan bazıları oldu, bazıları da olmadı Olmamasının sebebini hep dışımızdaki insanlara bağladık Yani bugüne kadar “Onun yüzünden bu, bunun yüzünden şu oldu,” dedik Halbuki bugün tek bileceğimiz şey, ne yaşadıysak ve ne yaşamıyorsak, istediğimiz neler hayatımıza gelmiyorsa bilinçaltımızdaki olumsuz bilgilerden olduğudur

Şu an sizin için ne olmasını isterdiniz? O neyse, onun bütün olmuş halini bütün canlılığı ile gözünüzün önüne getirin (İmgeleyin) Örneğin, sizin hayatınıza girmesini istediğiniz, sizin hayalinizdeki en büyük parayı veya işi gözünüzün önünde canlandırın Bu canlandırmayı yaparken elinizin altında bulunan kalem kağıdınızla bir yandan içinizden çıkan bunun aksi ve yaratmak istediğinizin olamayacağını söyleyen bütün sözleri yazın
Bu konu ile ilgili zihninizdeki bütün olumsuz kayıtlar kağıda döküldükten sonra, gözünüzün önünde aynı canlandırma varken tekrar başa dönün, her olumsuz sözü tam yerinde tespit edin Çok hissederek ve inanarak o olumsuz sözün, sizin işinize yaramadığını fark edip onun yerinden çıkmasını ve aynı yere onun olumlu halinin beşlik şeklinde yüksek sesle tekrarlayarak yerleşmesini sağlayın
Eğer o noktada olumluya inancınızda bir direnç varsa şu soruyu sorun:
Benim bu kaydın doğru olduğuna olan inancım hangi yaşadığım andan geliyor?
O sorunun götürdüğü yere gittiğinizde bu bazen çok küçük yaşlarınızda olan bir sahne veya birkaç yıl evvelki bir sahne olabilir O sahnede, o olumsuz kelimeye neden bu kadar inandığınıza bakın Sizi inandıran neydi? O sahnedeki olumsuz sözü de dönüştürün ki, yeni olumlu kaydın gireceği yer açılmış olsun
Böylece de bu çalışma tarifinden şunu anlıyoruz ki, olumsuz kelimenin yeri ve zamanı bulunmadan yani altta hala bütün enerjisiyle yaşayan olumsuz bir kayıt varken olumlu hiçbir söz veya hiçbir biliş sizin bilinçaltınızda yer bulup yerleşemez Olumsuzun çıkması ve aynı anda olumlunun yer bulması gerekir
Daha evvel not kağıdına yazmış olduğunuz olumsuz kayıtların listesi, tek tek bu şekilde çalışılıp her olumsuz kelimenin yeri bulunup oralardan olumluya dönüştürüldükçe sizin istediğiniz, hayalini kurduğunuz, yani imgelediğiniz her neyse o sizin için evrende artık oluşabilir hale gelir Yani siz isteklerinizin önündeki kayaları kaldırmış olursunuz İsteklerinizin önü açıldı, şimdi sizin için sizin doğrunuzsa isteğiniz hayatınıza girer
Önünüzdeki bütün olumsuz zihinlerini temizleyerek yarattığınızdan, yani düşünce enerjinizi güçle kullanıp yaratmadığınızdan sizin için güzel bir yaratım ve keyifli bir hayat oluşur Eğer tarif edilen çalışmayı yapmadan düşünce gücünü kullanıp güç enerjisi ile yaratırsanız yine yaratabilirsiniz; ama yarattığınızın altında ezilebilirsiniz Çünkü olumsuz enerji ile yarattığımız her şey bizim için olumsuz bitecektir
Olumlamaları içselleştirebilmeniz için önce kendinizde var olan olumsuz kaydı ve o kaydı hangi yaşadığınız olayın içinde aldığınızı bulmanız gerekir Değişim o andan başlar Doğru çalışmada o olayın içindeki olum*suz kaydı bulduğunuz anda, onun olumlamasını içinizden alırsınız
Bu şekilde içinizden aldığınız bu olumlamayı aşağıdaki örneğe yerleştirerek siz o olana kadar hissederek tekrarlayın

BİLİNÇALTI BEŞLİK OLUMLAMA YÖNTEMİ
DEĞER:
Ben değerliyim
Ben değerli olduğumu biliyor ve inanıyorum
Ben değerli olduğumu kabul ediyorum
Ben değerli olduğum için kendimi takdir ediyo*rum
Ben değerli olduğum için şükrediyorum
SUÇLANMA:
Ben yaptığım her şey için kendimi onaylıyorum
Ben yaptığım her şey için kendimi onayladığımıbiliyor ve inanıyorum
Ben yaptığım her şey için kendimi onayladığımıkabul ediyorum
Ben yaptığım her şey için kendimi onayladığım için kendimi takdir ediyorum
Ben yaptığım her şey için kendimi onayladığım için şükrediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com