Kimsenin Duymadığı Sesler |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kimsenin Duymadığı SeslerGeçen yıl yazın köyde kalırken ablamla aynı odadaydım Gece saat kaçtı bilmiyorum ama ablam aniden uyandı Sıçrayınca bende uyandım ister istemez Neden uyandın dedim Duymadın mı dedi Neyi dedim Kükreme sesi dedi Şaşırdım ablam ne diyor diye Abla yat uyu dedim Uyuduk Aradan 1-2 ay geçti sanırım Yine ablamla aynı odadayım Gece 4 sularında uyku esnasında kafamın içinde aslan kükremesi gibi bir ses oldu Gerçek gibiydi Bir anda uyandım Neydi bu ses acaba dedim Eğer benim duyduğum gerçek olsaydı ablamda uyanırdı sese dedim Ama gerçek gibiydi nefes nefeseydim Ablamın duyduğu sesle aynı sesi duydum galiba diye düşündüm Bozuntuya vermedim dua ettim ve uyudum Normalde ablamla aynı oda da nadir yatarım Bu yıl yine şans eseri mi desem bilmiyorum Yine onunla aynı odada uyuyorum Ablam bir anda uyandı Yanında babam vardı Gözümü kıstım ve onları izledim Ablam bir bayan çığlık sesi duyduğunu söyledi Nereden geldiğini soruyordu babama Babam yok öyle bir şey kızım televizyondan gelmiştir uyu dedi ve gitti 3-4 ay önce kendi odamda yatıyorum tek başıma O gün geç yattım 2 de sanırım Yine saat 3-4 gibi uyandım Kafamın içinde sesler vardı sanki ruhum başka yerde de bedenim burda gibi Kavga gibi bir şey var sanki kadın çığlık attı s kalktım dışardan mı geliyor diye yoktu kimse o saatte Dışardan gelemeyecek kadar yakındı ses Neden böyle oluyor anlamıyorum Ablamla zamanı farklı yaşıyoruz diye düşünüyorum Sizinde fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum Teşekkürler alıntı |
|