|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakmadan, gecme, gerçekden, işinize, yarayabiilir, zamanınızda, zor |
![]() |
Zor Zamanınızda Gerçekden İşinize Yarayabiilir ( Bakmadan Geçme ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zor Zamanınızda Gerçekden İşinize Yarayabiilir ( Bakmadan Geçme )1) Telefonum kilitliyken 112'yi aradım, aranıyor gerçekten ![]() ![]() ![]() Eğer telefonunuz kapsama alanı dışındaysa ve acil bir durum var ise, 112'yi çevirin ![]() bulunup, yardım isteyebilirsiniz ![]() olsa dahi, 112 çevrilebilir ![]() 2) EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa, aradaki mesafe ne olursa olsun, o kişiyi cep telefonunuzla arayın ![]() ![]() ![]() 3) GİZLİ PİL GÜCÜ : Eğer cep telefonunuzun pil seviyesi çok düşükse ve acil bir telefon bekliyorsanız; Nokia’lar, rezerv pile sahiptir ![]() ![]() ![]() 4) 444 0 911 Türkiye'deki tüm hastaneler aynı numarada birleşti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zor Zamanınızda Gerçekden İşinize Yarayabiilir ( Bakmadan Geçme )Verilmişti Yinede teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zor Zamanınızda Gerçekden İşinize Yarayabiilir ( Bakmadan Geçme )3) GİZLİ PİL GÜCÜ : Eğer cep telefonunuzun pil seviyesi çok düşükse ve acil bir telefon bekliyorsanız; Nokia’lar, rezerv pile sahiptir ![]() ![]() ![]() tuttum bunu + rep'ini yolladım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zor Zamanınızda Gerçekden İşinize Yarayabiilir ( Bakmadan Geçme )Yeni üyeyim hataımdan olayı özür dilerim birde rep nasıl verilioyr Birde yorumlar için teşekür ederim |
![]() |
![]() |
|