Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
korkunç, olaylar

En Korkunç Olaylar

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En Korkunç Olaylar

MEZARLIK" birgün eve gitmek için mezarlıktan geçmem gerkti vakit oldukca geçti arkadaşım demirkanla yürürken birden korkunç bi ses geldi tabiki merak ve korku karışık bi şekil de sesin kime ait oldunu öğrenmek için yolumuzu değiştirip mezarlığın içine doğru iyiden iyiye ilerledik ve gördüğümüz şey karşısında dehşete kapıldık iki kişi yada ikitane tanımlayamadığımız cisim sanki tartışıyordu bizi görünce bir anda kayboldular bizde o korkuyla kaçmaya başladık mezarlıktan çıkmamıza yüz yüzelli metre kala önümüzüde belirdiler bizi alıb bulunduğumuz yerden çok daha uzak biryere götürdüler ve ayıldıgımızda bir mağranın içindeidik negariptiki hiç birşeyimiz yok diye sevinirken ogünden sonra sürekli cinleri ve ölüleri (görmeye ve duymaya) başladık "VE O GÜNDEN SONRA BİRDAHA MEZARLIKLARA GECELERİ ASLA UĞRAMADIK O GECE SON OLDU " YAZAN=DEMİRKAN VE EJDERİNRUHU (YAZDIKLARIM TAMAMEN DOĞRU ŞÜPENİZ OLMASIN )KORKU VADİSİ" Bu olay 3 Ekim 2003 tarihinde gerçekleştiAşağıda anlatılanlar tamamen doğrudur!!! O gün benim doğum günümdüÇağırdığım arkadaşlarımın gelmesini bekliyordumİlk en iyi arkadaşım geldi(adını vermiyeceğim)sonra birlikte diğer arkadaşlarımın gelmesini bekledik Herkez geldi ve bilgisayar oynuyacaktıkHer doğum günümde olduğu gibi annem evden gitti Oyunumuz bitti ve arkadaşlarımın getirdiği hediyeleri açcaktımOndan önce arkadaşlarımdan biri hemen ortaya atıldıBence kimse yokken ruh çağıralım dediBende arkadaşlarıma danıştım olur dedilerAramızdan biri ruh diye bir şey yok dediAma oda katılmak zorunda kaldıKimin ruhunu çağıralım diye düşündükKafadan birini attık ve geldiRuh sapık çıktı kız arkadışıma bazı sözler söyledi: *Senle yatıcam rüyana giricemSana tecavüz edicem bir daha rüyandan hiç çıkmayacağım sen uyumak istemiycen her yerde artık beni görücen sonra direk kız ortadan kalktı ve inanmayan arkadaşım bizim söylediğimizi sandıGülerek kalktıSonra pastayı yedik,hediyeleri açtım ve dışarı çıktıkKız arkadaşım korkuyodu dışarıya çıktık ve gene o ruh geldi biz ruhu göremiyorduk ama gözüm önünde kız arkadaşım delirmiş gibi üzerime gelme diyorduSonra annem geldi olanları anlattık kız arkadaşım bir gün bizde kaldıO benim yatağımda yatıyordu bende salondaGece 4 gibi bağırmaya başladı uyandırmaya çalıştık uyanmıyorduEn son bende cevşen vardı ve ona taktık üzerine su dök- tük uyandı rüyasında gene o ruhu görmüş ve ben gelmişim ona yardım etmişim Bir daha ruh çağırmadıkMİSAFİR CİNLER" Size anlatmak istiyorum Çok güzel bir gündü en sevdiğim arkadaşlarımı evime çağırmıştım Beraber çay içeriz oturup dertleşiriz diye düşünmüştüm Beklemeye başladım Tabi boş durmuyordum müzik dinliyor günün keyfini çıkarıyordum Olacaklardan habersizdim her zamanki ki gibi fondaki müzik her ne kadar hareketlide olsa içimde birşeyler oluyordu Gündüzdü ama karanlıklar hissediyordum Kapı çalındığında korkmadım desem yalan olur Gelenler onlardı arkadaşlarım en sonunda geldiniz diyip eve konuk ettim onları bir kenara oturdular gülüp eğleniriz diye gelmişlerdi ama suskunlardı Konuşturmak için çok çalıştım ama çabasızdı İçeceğimiz bir bardak çayın bizi neşelendirebileceğini düşünüp oradan çay getirmek üzere ayrıldım Garipti çünkü birbirleriyle bile konuşmuyordu İçimi tarifsiz duygular kapladı neler oluyordu acaba Yanlarına çaylarla geldiğimde ikisi birden bana öyle bir baktılar ki gözlerinde nefret vardı Havayı dağıtmak istedim yine sustular Tam o esnada arkadaşım çayını upuzun tırnaklarıyla karıştırmaya başladı Tırnaklar gördüğüm an kaynar sular boşandı Korkuyordum nasıl uzaklaşabilirdim (Cinler insan kılığına girdiklerinde ya tırnakları uzun olur yada vücutlarının bir bölümü farklı olur) Son çırpınışlarımdı Kaçmalıydım tam o esnada bugüne kadar sesine sinir olduğum kapı zili bana en güzel şarkılar gibi gelerek çaldı Müsadenizle diyip kapıya yöneldim sessiz durmaları beni korkutmuştu ama kapıyı açmak son çaremdi Kapıya yöneldim kapıda abim vardı Hızla olayı anlattım hadi gidelim çabuk olmalıyız kaçmalıyız dedim içerde cinler var Nerden anladın dedi Kısaca önemsemeyerek uzun tırnakları vardı dedim Abim hızla yüksek sesle tırnaklarını gösterip böylemi dedi Ve o anda bayılmışım sonra geciken arkadaşlarım geldiğinde beni ayıltılarMEZALIKTAKİ YANGINŞu an 16 yaşındayım ve olay bundan 3-4 sene evvel yaşanmıştır O yaz en büyük zevkimiz arkadaşlarla gece aşağı inmek idi ve hemen hemen indiğimiz her gece birbirimize korku hikayeleri anlatırdık Anlattığımız hikayeler genelde kendi hayal ürünümüz olurdu fakat anlatırken sanki yaşamış gibi anlatırdık ve kendi uydurduğumuz hikayeye o ortamın verdiği gerilimle kendimiz de inanır ve korkardık İçimizde en çok hikaye anlatan Nedim diye bir arkadaşımız idi Nedim yaşça bizden büyüktü ve bizi korkutmayı iyi başarıyordu açıkçası Yine böyle bir gecede Nedim bize çok ilginç bir hikaye anlattı Hikayeye göre bazı insanlar sebepsiz yere içlerinden gelen bir ateşle küle dönüşecek kadar yanıyorlarmış Bu yanma o kadar çabuk gerçekleşiyomuşki, kendisini kurtarmaya zamanı olmuyormuş kurbanın Ayrıca bu olay kurban yalnızken gerçekleşiyormuş, yani görgü tanığı olmuyormuş hiçbir zaman Bu anlattığı hikaye ilginç olduğu kadar inandırıcı gelmemişti çoğumuza Fakat Nedim evinden getirdiği ansiklopedi de yazılanları bize gösterince tüylerimiz diken diken olmuştu hepimizin Bu olaylar gerçek yaşanmış olaylar olarak anlatılıyordu ansiklopedide kanıtları ile O gece eve koşar adımlarla çıktım ve bütün gece gözlerime uyku girmedi Ertesi gün ise belki hepimiz için hayatımızın en korkunç günü olmuştu Gelen habere göre Nedim bir sokak arasında ölü bulunmuştu ve işin ilginç yanı Nedim'in gömüldüğü mezarlıkta 1 hafta sonra yangın çıkmıştı ve bütün mezarlar yok olmuştu İnanmayan arkadaşlar eski gazeteleri karıştırabilirler Tarih: 3 Eylül 1997, Mersin mezarlığı orman tarafında onlarca mezar yanmıştır
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com