Foton Çağına Gerçekten Giriyoruz.. |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Foton Çağına Gerçekten Giriyoruz..Arkadaşlar herkesin merak ettiği 2012 olaylarını bi açıklığa kavuşturdum kendimceÖncelikle birkaç meşhur kahinin kehanetlerini yazıyorum BABA VANGA net bir tarihte veren Vanga 2010 yılında devletler arasında siyası anlaşmazlıklar ve bunun neticesinde 2010 un sonlarına doğru büyük bir dünya savaşı çıkacağını ve müslümanların yeneceğini belirtmiş21 Aralık 2012 tarihini de vurgulayan Vanga bu tarihte zaman dalgası sıfır adını verdiği dönemin sona ereceğini belirtmiş EDGAR CAYCE Cayce 1998 yılından itibaren batının Dünya üzerindeki üstünlüğü sona ermeye başlayacağını ve doğunun, müslüman devletlerin batıya göre daha üstün hale geleceklerini belirtmiş ve bu arkadaşta SAVAŞ olacağını söylemiş NOSTRADAMUS Nosradamus bu dönemden önce özellikle 2010 ila 2012 yılları arasında insanlık için büyük su dalgaları,seller ,kuraklıklar,açlık ve dinsel, ırksal değişmelerle büyük savaşlar öngörmekte ve 2015 yılına kadar karanlık dönem olarak belirtmektedir arkadaşlar bu 3 kahinin kehanetkerinin hepsi neredeyse gerçekleşti ve gerçekleşmeye devam ediyorNostradamus usta nın kehanetleri beni ürpertti diyebilirim adam herşeyi bilmiş neredeyseJaponyayı vuran deprem tsunami seller vs vsŞuan ki durumda böyle Libya nın üzerinde bütün dünya Yani 2012 2015 yılları arasında gerçekten Foton çağına girebiliriz Ben bu bilgilere dayanarak 2012 yılını açıklığa kavuşturmaya çalıştırdımAyrıca bu 3 kahin i tanımayan yoktur heraldeBirçok şeyi bildiler Not:Kehanetlerin bir kısmı alıntıdır Kendimce yorumlamaya çalıştım arkadaşlarSizinde söyleyeceğiniz /ekleyeceğiniz birşey olursa yazarsanız memnun olurum |
|