![]() |
Kıvırcık Saçın Kesimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıvırcık Saçın KesimiBenim saçlarım çok kıvırcıktır, bu yüzden müşterilerimin büyük çoğunluğu da kıvırcık saçlıdır ![]() ![]() Kıvırcık saçların pek çoğu ıslak iken dümdüzdür ![]() ![]() 1-) Islak iken kesim: Saç tasarımcınızın kesinlikle gerekli olan uzunluktan daha fazla kesmediğinden emin olmalısınız ![]() ![]() Ben sadece kesmeye devam ederim ve sonra saçın doğal gelişme yapısına göre yapılandırmaya geçerim ve yapı daha görünür hale gelmeye başlar ![]() ![]() ![]() 2-) Önce fön makinesi ile uzun halde kurutun, sonra kesin: Bu yaygın seçenek yine stilistin saçın doğal kuruması ile meydana gelen kısalmayı göz önünde bulundurmasını gerektirir ![]() ![]() Profesyoneller İle Görüşme Unutmayın ki istediğiniz bir sitil ancak bir saç tasarımcısının baş biçiminiz, yüz özellikleriniz ve vücut yapınızın olduğu gibi saçınızın durumu, çapı, yapısal hareketi ve yoğunluğunu göz önüne almasından sonra oluşturabilir ![]() Saç kesimi üzerine bu bilgiyi paylaştıktan sonra, benim umudum sizin saç stilistinize olasılıklar üzerinden çok daha fazla bilgi ile yaklaşmanıza yardımcı olmaktır ![]() Saç kesiminiz konusunda saç tasarımcınız ile daha iyi konuşma ve soru sormanıza yardımcı olmak için güzellik salonlarındaki standart kavramları da kullandım ![]() |
![]() |
![]() |
|